Mar 09, 2023

Vibholms egen urmager

Vibholms egen urmager

MED RESPEKT FOR HÅNDVÆRKET

Hos Vibholm har vi vores egen urmager, Jesper, som har 14 års erfaring indenfor branchen. Jesper er specialiseret indenfor armbåndsure, men er uddannet i alle typer ure og kan derfor hjælpe med det meste indenfor både reparation og vedligeholdelse. Det inkluderer alt fra udskiftning af ødelagte dele til justering og rensning af uret, så du får et ur, der fungerer korrekt.


 

Jesper er udlært i en mindre butik og har gennem tiden repareret et bredt spektrum af ure, herunder også finere mekaniske ure. Så hvis du har et gammelt ur, du gerne vil have repareret eller et nyt ur, der trænger til service og en kærlig hånd, så kontakt os i din lokale Vibholm butik. Butikken sender dit ur til Jesper, der sidder i vores værksted, som er en del af vores hovedkontor. Dermed kan du være sikker på, at den samme standard bliver holdt ligegyldig hvilken butik, du afleverer dit ur til.

Jesper har taget de gode standarder med fra de eksklusive værksteder, han førhen har været på. Han har erfaring og evner som de færreste kan byde ind med. Du kan derfor være sikker på, at dit ur bliver behandlet ordentligt, når det kommer ind til vores urmager.

Ure er en vedvarende trend, derfor er der altid brug for én, der kan holde dem i god stand og sørge for, at de er funktionsdygtige i mange år fremover. Jesper har respekt for håndværket og arbejder ud fra et motto, der hedder: ”uanset hvilket ur jeg laver, er der kun én standard”. Så hvis du vil være sikker på, at dit ur holder og fungerer optimalt, kan du trygt aflevere dit ur hos din lokale Vibholm butik, så sørger vi for, at det lander i de rette hænder.


Ydelser vores urmager tilbyder: 

  • Service og reparationer på alle typer ure 
  • Alt fra komplette eftersyn til mindre rettelser
  • Skifte batteri, pakninger, glas, remme, lænker, låse mm. 
  • Service, hvor han renser urværkerne og sætter dem i stand
  • Tryktest – typisk i forbindelse med batteriskift (obs. Et simpelt batteriskift kan også ordnes i butikkerne)Se vores brede sortiment af trendy og flotte ure her.