Jun 06, 2023

Gravering af smykker til kvinder og mænd

Gravering af smykker til kvinder og mænd

 

Få dine smykker graveret hos Vibholm

 

Har du et smykke, du ønsker, skal være mere unikt? Eller skal du give et personligt smykke i gave til en, du holder af? Den bedste måde at personliggøre smykker til både mænd og kvinder på er ved at få dem graveret med en tekst, et navn, en dato eller andet, der har betydning for dig eller den, du skal give smykket til. Gravering er en populær metode til at tilføje både personlighed og individualitet til smykker, især halskæder, armbånd og ringe. Hos Vibholm tilbyder vi at personliggøre dine smykker med unikke graveringer. Læs med her på siden, hvor vi giver dig svar på de spørgsmål, du eventuelt måtte have omkring gravering af smykker.

 

Indgravering af smykker til særlige begivenheder

 

Livet er fuld af den slags begivenheder, som vi gerne vil huske tilbage på - såsom bryllupper, konfirmationer, studentertiden, dåben, familieforøgelser og mange flere. Ved at få indgraveret et smykke, kan I sammen skabe et minde for dagen, som aldrig går af mode. Vælg et fint citat, datoen eller vælg eksempelvis navnet på kvinden eller manden i dit liv, og sammen kan I mindes den særlige dag, når I bærer jeres smykker. 

 

Hos Vibholm tilbyder vi at personliggøre dine smykker med unikke graveringer. Læs med her på siden, hvor vi giver dig svar på de spørgsmål, du eventuelt måtte have omkring indgravering af smykker.

 

Graveringstyper og priser

 

For at være sikker på, at du får det bedste resultat, anbefaler vi, at du besøger din nærmeste Vibholm butik. Der vil de guide dig i forhold til, om dine ønsker er mulige samt vurdere prisen på den graveringstype, du ønsker. Alle graveringer har en opstartspris, som er den faste pris du betaler udover selve graveringen.

Hos Vibholm tilbyder vi følgende graveringstyper. 

Find nærmeste Vibholm butik her.

 

Maskinegravering:

 • Opstartspris 200 kr.
 • 10 kr. pr. tegn (tal, bogstaver og specialtegn)

 

Håndgravering:

 • Håndgravering indvendig i ring 720,- kr. for de første 3 bogstaver/tegn og 50,- kr. pr. efterfølgende bogstav/tegn.
 • Håndgravering på vedhæng, armbånd, ske, flagstang/fod 720,- kr. for første 3 bogstaver/tegn og 60,- kr. pr. efterfølgende bogstav/tegn. OBS. Bemærk hvis to sider skal graveres betragtes dette som individuelle graveringer. 
 • Monogram 1200 - 3000 kr. afhængigt af antal bogstaver, monogram type og om det skal være med eller uden tegningsforslag. 
 • Ved håndgravering på våbenskjold, tallerkener eller andre større emner skal du kontakte din lokale Vibholm butik. 
 • Hangravering på stål 900,- kr. for første 3 bogstaver/tegn og 75,- kr. pr. efterfølgende bogstav/tegn.
 • Forvent en ventetid på ca. 10 dage, men spørg gerne din lokale Vibholm butik ved indlevering, da det kan afhænge af travlhed og sæson.
 • Hastegebyr 600,- 

 

Ringgravering:

 • Fra 200 kr.

 

Sif Jakobs – gratis gravering:

 • Ved køb at et smykke fra Sif Jakobs graverings smykkeserier graverer Sif Jakobs dit smykke gratis.

 

OBS. Vær opmærksom på, at et graveret smykke ikke kan byttes.

 

 

VIGTIG INFORMATION OM GRAVERING

Hos Vibholm tilbyder vi at lave personlige smykkegraveringer på de fleste smykker til både kvinder og mænd. Vi sørger for, at du får et smykke, der ser fantastisk ud og som holder i mange år frem.

Herunder giver vi svar på en række spørgsmål, der kan dukke op i forbindelse med gravering.

 

Kan alle smykker graveres?

Man kan gravere næsten alle slags smykker, der skal dog være plads til det og så må smykket ikke være hult.

 

Kan man få fjernet en gravering?

Det er forskelligt fra produkt til produkt, om det er muligt at få fjernet graveringen. Kontakt din lokale Vibholm butik, så vil de fortælle dig, om det er muligt eller ej samt komme med et eventuelt prisforslag. Find butik her.

 

Hvor lang tid tager det at få sit smykke graveret?

Behandlingstiden for gravering af et smykke er ca. 10 hverdage. Under travle perioder kan der forekomme lidt længere behandlingstider – så husk at bestil i god tid!

 

Få dit smykke graveret hos Vibholm og giv det en helt særlig betydning

Der findes næsten intet mere personligt end smykker med en unik og særlig betydning. Om smykket skal bruges som minde til dig selv bringe et smil frem på læben hos en speciel person, du ønsker at give en gave, så er graveringen dét, der gør smykket unikt og meningsfuldt. Kom ind i din nærmeste Vibholm butik, så hjælper vi dig med din ønskede gravering.