Konfirmand 2022

Konfirmation

Nu varer det ikke længe. Din store dag er på vej.

Som bladene spirer frem på træerne, letter sommerfuglene sikkert i din mave. Du er spændt og glæder dig.

For hvordan mon din konfirmationsdag bliver? Og hvad mon der venter dig?

Konfirmations look

Hvordan skal du styles på din konfirmationsdag? Det afhænger helt af dig. Måske har du det bedst med at være naturlig og afslappet. Måske vil du elske at være topstylet og føle dig som en prinsesse for en dag. Der findes masser af måder, du kan understrege din stil på. Det kan være med en cool blazer, farverige accessories, et par sporty sneaks eller med smykker og hårpynt.

 

Vi har smykker og ure til alle looks og outfits – både til de feminine, farverige, elegante, klassiske, seje, rå og de cool. Find inspiration til lige netop dit look her.

Gave inspiration

En smykkegave kan betyde noget særligt og være et livslangt minde om konfirmationsdagen. Et kors er en populær gave, som både kan gives som et symbol på tro eller som en ”beskytter”.

Du kan også give et smykke med et af naturens mange symboler på liv, håb, drømme og styrke. De kan udtrykke en relation, en tro eller noget andet personligt. Smykkegaver fås i alle prislejer til både drenge og piger.

Gør gaven endnu mere personlig med en gravering med navn, dato eller særlige ord eller hilsen. Husk at bestille den i god tid.

Blå mandag

Har du styr på dit Blå Mandags-look? På din Blå Mandag kan du tage lige præcis det på, som du føler dig bedst tilpas i. Du skal være på farten hele dagen, så det er en god ide, at det er noget du føler dig komfortabel i.

Måske skal du også ud på sjove aktiviteter? Så er gode sko et must. Gode, sikre lommer eller en lille taske til dine ting er også praktisk – og så er en taske jo også en fantastisk accessorie til dit Blå Mandags-look.