Ringdesigner

Start drømmene nu

Nyt Vibholm

Bryllupsmagasin

Hent det i en af vores butikker eller se det her

Find vores eventdatoer her

Speciallavede vielsesringe skabt efter jeres ønsker

Her på siden finder du blot et lille udvalg, af vielsesringe til inspiration. Besøg en af vores butikker for at opleve det fulde sortiment. Sammensæt jeres ønsker, få målt ringstørrelser og få rådgivning til at finde de vielsesringe, I altid har drømt om.


Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan jeres vielsesringe kan komme til at se ud. Det er således tilladt at drømme både stort og småt, enkelt og prangende, og hos Vibholm glæder vi os altid til at være med i processen frem mod, at I kan få jeres endelige vielsesringe i hænderne for første gang. Processerne er nemlig meget forskellige, og de afhænger helt og aldeles af det kommende brudepar. Derfor er det altid spændende for os at være med på sidelinjen.

Sådan vælger du de rigtige vielsesringe

Se et lille udvalg af vielsesringe her

Skal jeres kærlighed forsegles på smukkeste vis?

Drømmer I om at stråle for hinanden på den store dag? Vi er her for at hjælpe jeres drømme og minder smukt på vej med smykker og vielsesringe, der udstråler, hvem I er, og får jer til at funkle på dagen. Smykkerne til jeres bryllup har stor betydning og repræsenterer uforglemmelige minder for jer resten af livet.


Med vielsesringene forsegler I jeres ”ja” til hinanden. Ringene repræsenterer kærlighed, respekt og troskab. Samtidig er de symbolet på jeres kærlighed til hinanden. Derfor er vielsesringene nok de vigtigste smykker, I kommer til at eje, og I har et væld af muligheder for at skabe lige netop jeres drømmeringe. Der er en masse skønne traditioner forbundet med en bryllupsdag, men der er heldigvis ingen regler for, hvordan en vielsesring skal se ud. Kun at de skal passe til netop jer, og afspejle jeres bånd til hinanden. Ringene er nok de vigtigste smykker, I kommer til at eje. De skal bæres hver dag resten af livet – og måske gå i arv.

Fortryllende

øjeblikke, der varer ved

Brylluppet er et af livets helt store øjeblikke. Vågn op på smukkeste vis, og start jeres nye kapitel med en personlig gave til hinanden. Morgengaven er en kærlighedsgave, I giver til hinanden på jeres første dag som ægtepar. Vil du give din udkårne noget betydningsfuldt? Et smykke er en personlig gave, som vil være et varigt minde, der kan bæres hver dag.

DETAIL186099

Ole Lynggaard Copenhagen

Ole Lynggaard - Life Herrearmbånd - A3046-301

2.850,00 kr