Danmarks største smykkekæde

Lær os at kende

Historien bag

Vibholm blev i 2007 stiftet af Tenna Vibholm, med et ønske om at skabe en anderledes guldsmed, med fokus på de modepræget smykkebrands.

Tenna havde tidligt en passion for smykker, og efterfølgende et ønske om at skabe en moderne smykkekæde med et bredt sortiment af både klassiske og trendy smykker til hele familien. Hos Vibholm finder du et stort udvalg af de mest populære mærker i alle
prisklasser. Vi forhandler både lækre danske brands, samt danske og internationale ure.

Den første Vibholm butik

Siden 2007

Tenna åbnede sin første butik på Strøget i Aarhus i 2007 og derefter er det gået stærkt. Visionen var allerede dengang at være med på trenden og udvikle sig i takt med modebilledet og forbrugernes ønsker.

Hos Vibholm er smykker mere end bare guld, sølv og diamanter - smykker taler kærlighedens og venskabets sprog. De smykker vi får gennem livet holder minderne i live og kan bringe et smil frem på selv de grå dage. Har du svært ved at vælge, eller har du brug for vejledning?


Vores faglærte personale står altid klar til at hjælpe og rådgive – uanset
om det er dig selv eller en anden, der skal forkæles.

10 års jubilæum

Siden 2010

I foråret 2020 var det 10 år siden vi gik online med vores webshop. I starten med begrænset udvalg og få kunder, men hele vejen med troen og drømmen i behold. I dag er drømmene en realitet.

"Jeg ser med stolthed tilbage på udviklingen, som har gjort vibholm.dk til en af Danmarks førende, når der skal shoppes smykker og ure online"

-Tenna Vibholm

Vibholm anno 2021

Siden åbningen af den første butik er det gået stærkt. Vibholm er i dag en landsdækkende familiedrevet virksomhed med 23 butikker samt webshop i både Danmark, Sverige og Tyskland.

I efteråret 2021 åbnede vi 2 nye butikker i Frederiksberg Centret og Lyngby Storcenter.

Team Vibholm

Vi har det bedste team Vibholm, som består af mere end 200 medarbejder i de fysiske butikker såvel som på webshoppen.

Find butik

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos Danmarks største smykkekæde og på vibholm.dk