Jun 21, 2021

Din guide til huller i ørerne

Blomdahl huller i ørerne til en god pris

 

Huller i ørerne på en tryg og sikker måde

 

Uanset om det er dit barn, der skal have huller i ørerne, eller om du selv skal have ét ekstra til samlingen, så er der masser af spørgsmål, der kan trænge sig på. Vi har i det følgende forsøgt at svare på alle spørgsmål og overvejelser, som mange har og får i forbindelse med at få lavet huller i ørerne. 

 

Det kan både være spørgsmål såsom, hvad koster det at få et eller flere huller i ørerne? Hvor kan man få lavet huller i ørerne? Hvor gammel skal man være for at få huller i ørerne? Hvornår må man skifte øreringe? Det og meget mere finder du svar på herunder!

 

Er du i tvivl om, hvordan og hvor længe man skal at rense hullerne, så har vi samlet en guide til dette. Her får du svar på, hvordan du passer godt på og plejer de nylavede huller samt skifter til nye øreringe, når de er klar til det. 

  Vibholm huller i ørerne step 1 & 2

  Blomdahl huller i ørerne step 3 & 4 

  Vi sørger for en tryg oplevelse

   

  Vores medarbejdere sørger for at skabe en tryg og god oplevelse for dig og/eller dit barn. Besøg en af vores mange Vibholm butikker og hør mere om processen, og se vores store udvalg af øreringe. Du finder din nærmeste Vibholm butik her.

   

  Har du brug for at tale det igennem med dit barn, inden I skal ind og have lavet hullerne, så finder du også en video herunder, der viser processen trin for trin.

   

  Vi bruger udelukkende sterile og hygiejniske metoder samt hudvenlige smykker fra Blomdahl - vi sætter med andre ord altid huden og helbredet i forreste række. Hos os kan du/dit barn få lavet hul i begge ører samtidigt - det går hurtigere og er mere skånsomt - uden at gå på kompromis med sikkerheden.

   

   

   

  Få svar på dine spørgsmål om huller i ørerne her

   

  Hvor kan man få lavet huller i ørerne hos Vibholm?

  Du kan få lavet huller i ørerne i alle Vibholms butikker. Det er ikke nødvendigt at bestille tid inden. Find din lokale Vibholm butik her.

   

  Hvor gammel skal man være for at få lavet huller i ørerne?

  Er du i tvivl om, hvornår børn må få huller i ørerne? Hos Vibholm laver vi huller i ørerne fra 4 år og op. Det er dog individuelt for hver butik, om de laver huller i ørerne på børn under 4 år. Du er altid velkommen til at ringe til din nærmeste Vibholm og høre nærmere. Er du under 18 år, skal du have en fuldmagt med fra din værge, som skal godkende vilkårene for huller i ørerne.

   

  Hvad koster det at få lavet huller i ørerne hos Vibholm?

  Hos Vibholm koster ét hul 229,- og to huller koster 399,-. Dette er inklusiv en pakke Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter.

   

  Hvordan renser jeg mine nylavede huller i ørerne og med hvad?

  Først og fremmest er det vigtigt, at dine hænder er rene. Rør derfor aldrig ørerne og de nylavede huller, før du har vasket hænder.

   

  • Rengør dine nylavede huller i ørerne (for- og bagside) grundigt både morgen og aften. Lad øreringene sidde i ved rengøring.
  • Anvend de Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter, som du får med når du får lavet huller i ørerne hos Vibholm. Disse er skånsomme mod din hud, og med dem kan du rengøre mellem øre og smykke/lås. Anvend en ny serviet for hvert øre og ved hver rengøring.
  • Alternativt kan du anvende flydende sæbe og skylde grundigt med rindende vand når du er i bad eller vasker hår. Tør efter med en ren papirserviet eller vatpind.
  • OBS! Rengør ikke med sprit eller alkohol og brug ikke brintoverilte, da det kan forhindre den naturlige sårheling.
  • Sørg for at der altid er rent, tørt og luftigt omkring det nylavede hul.
  • Dæk ørerne, når du anvender hårspray, parfume, makeup, hårfarvningsprodukter m.m.
  • Vær ekstra forsigtig når du tager tøj over hovedet, så øreringene ikke sidder fast i tøjet. 

   

  Må jeg bade med mine nylavede huller i ørerne?

  Du må gerne gå i bad som normalt. De første 14 dage anbefales det ikke at bade i bassin, sø eller hav. Rengør med enten Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter eller flydende ufarvet sæbe – se punkt 2 ovenfor.

   

  Hvor hurtigt gror huller i ørerne sammen?

  Det tager op til et år, før hullet er helet fuldstændigt. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på følgende imens hullet vokser sammen. 

   

  • Det tager op til et år, inden huller er helet fuldstændig. Gå derfor ikke uden øreringe, da hullet kan vokse sammen igen.
  • Vær forsigtig, når du skifter øreringe. Eftersom den nydannede hud inde i hullet er tynd og skrøbelig, har den let ved at blive beskadiget og derfor kan der let opstå infektion. Rengør derfor altid øreringen og dine hænder inden du skifter øreringe, og fortsæt med at holde hullet rent, tørt og luftigt. Hvis du anvender øreringe med lås, bør låsen ikke trykkes tæt ind mod ørets bagside. Et andet alternativ kan være creoler som giver luft på begge sider af øret.
  • Et hul i øret gør huden omkring ekstra sårbar og risikoen for at udvikle kontaktallergi er størst under det første år efter piercingen. Du bør derfor også være ekstra opmærksom i dit valg af øreringe.

   

  Hvornår må jeg skifte mine piercingøreringe ud med andre øreringe?

  Efter cirka 6 uger (brusk cirka 12 uger) kan du skifte øreringene ud med andre øreringe.

  Husk at være forsigtig når du skal skifte dine piercingørering til nye øreringe. Hos Vibholm hjælper vi gerne med at skifte piercingøreringene.  

   

  Hvordan tager man de første øreringe ud?

  Når du skal tage piercingøreringene ud første gang, så er det vigtigt, at du venter til ca. 6 uger efter de er blevet skudt i. Du skal gøre som følger:

   

  • Vask hænder og ørerne grundigt, skift dem gerne med det samme efter bad/hårvask.
  • Tag fat i smykkedelen på ørets forside. Tag samtidig fat i låsen på ørets bagside med den anden hånd. Vrik herefter låsen i en fast bevægelse frem og tilbage, indtil det løsner sig. 
  • Tag forsigtigt piercingøreringen ud og sæt rene nye øreringe i.
  • Hos Vibholm hjælper vi gerne med at tage piercingøreringene ud. Besøg blot din nærmeste Vibholm butik.

   

  Hvad sker der, hvis man skifter øreringe for tidligt?

  Hvis du tager de første øreringe ud før, huden har fået lov til at hele, så vil der ske det, at huden vokser sammen igen. Derudover er der stor risiko for en infektion, da den nye hud inde i hullet er tynd og skrøbelig. Vi anbefaler at vente til efter 6 uger. Sørg altid for, at øreringene er helt rene, når du skifter dem. 

   

  Hvornår kan man sove uden øreringe?

  Vi anbefaler, at du venter med at sove uden øreringe til efter 6 uger. Sidder hullet i brusken, så går der længere tid, før hullet er helet, så her anbefaler vi at vente i 12 uger. 

   

  Blomdahl hudvenlige smykker

   

  I samråd med hudlæger har Blomdahl udviklet hudvenlige smykker, der passer til alle – især dig, der lige har fået huller i ørerne.

   

  Øreringe til børn fra Vibholm Kids

   

  Se også vores store udvalg af øreringe til børn fra vores eget mærke Vibholm Kids.

   

  Køb gavekort til huller i ørerne 

   

  Giv et gavekort til, at få lavet hul i ørerne i en Vibholm butik. Gavekortet leveres i en flot gavepose, så det er klar til den glade modtager.

   

  Hul i næsen

   

  Hos udvalgte Vibholm butikker er det også muligt at få lavet hul i næsen. Du kan læse mere om processen, og se hvilke Vibholm butikker, der tilbyder næsepiercing her.