Jun 21, 2021

Huller i ørerne

Blomdahl huller i ørerne til en god pris

 

FÅ LAVET HULLER I ØRERNE PÅ EN TRYG OG SIKKER MÅDE HOS VIBHOLM

 

Med sterile og hygiejniske metoder samt hudvenlige smykker fra Blomdahl sætter vi altid din hud og helbred i forreste række. Hos os kan du få lavet hul i begge ører samtidigt - det går hurtigere og er mere skånsomt - uden at gå på kompromis med sikkerheden.

  Vibholm huller i ørerne step 1 & 2

  Blomdahl huller i ørerne step 3 & 4 

  HVOR GAMMEL SKAL MAN VÆRE FOR AT FÅ LAVET HULLER I ØRERNE HOS VIBHOLM?

  Hos Vibholm laver vi huller i ørerne fra 4 år og op. Det er dog individuelt for hver butik om der laves huller i ørerne på børn under 4 år. Du er altid velkommen til at ringe til din nærmeste Vibholm og høre nærmere. Er du under 18 år, skal du have en fuldmagt med fra din værge, som skal godkende vilkårene for huller i ørerne.

   

  HVAD KOSTER DET AT FÅ LAVET HULLER I ØRERNE HOS VIBHOLM?

  Hos Vibholm koster ét hul 229,- og to huller koster 399,-. Dette er inklusiv en pakke Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter.

   

  EN TRYG OPLEVELSE

  Vores medarbejdere sørger for at skabe en tryg og god oplevelse for dig / dit barn. Besøg en af vores mange Vibholm butikker og hør mere om processen, og se vores store udvalg af øreringe.

  Du finder din nærmeste Vibholm butik her.

   

  KØB GAVEKORT TIL HUL I ØRERNE

  Giv et gavekort til, at få lavet hul i ørerne i en Vibholm butik. Gavekortet leveres i en flot gavepose, så det er klar til den glade modtager.

   

   

  HVORDAN PLEJER JEG MINE NYLAVEDE HULLER I ØRERNE?

  1. Rør aldrig ørerne med urene hænder.
  2. Rengør dine nylavede huller i ørerne (for- og bagside) grundigt både morgen og aften. Lad øreringene sidde i ved rengøring.
  • Anvend de Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter, som du får med når du får lavet huller i ørerne hos Vibholm. Disse er skånsomme mod din hud, og med dem kan du rengøre mellem øre og smykke/lås. Anvend en ny serviet for hvert øre og ved hver rengøring.
  • Alternativt kan du anvende flydende sæbe og skylde grundigt med rindende vand når du er i bad eller vasker hår. Tør efter med en ren papirserviet eller vatpind.
  • OBS! Rengør ikke med sprit eller alkohol og brug ikke brintoverilte, da det kan forhindre den naturlige sårheling.
  1. Sørg for at der altid er rent, tørt og luftigt omkring det nylavede hul.
  2. Dæk ørerne, når du anvender hårspray, parfume, makeup, hårfarvningsprodukter m.m.
  3. Vær ekstra forsigtig når du tager tøj over hovedet, så øreringene ikke sidder fast i tøjet.

   

  MÅ JEG BADE MED MINE NYLAVEDE HULLER I ØRERNE?

  De første 14 dage anbefales det ikke at bade i bassin, sø eller hav. Rengør med enten Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter eller flydende ufarvet sæbe – se punkt 2 ovenfor.

   

  HVORNÅR MÅ JEG SKIFTE MINE ØRERINGE UD MED ANDRE ØRERINGE?

  Efter cirka 6 uger (brusk cirka 12 uger) kan du skifte øreringene ud med andre øreringe. Således fjerner man piercingøreringene:

   

  • Vask hænder og ørerne grundigt, skift dem gerne med det samme efter bad/hårvask. Tag fat i smykkedelen på ørets forside. Tag samtidig fat i låsen på ørets bagside med den anden hånd. Vrik herefter låsen i en fast bevægelse frem og tilbage indtil det løsner sig. Tag forsigtigt piercingøreringen ud og sæt rene nye øreringe i.

   

  • Det tager op til et år inden hullet er helet fuldstændigt, så vær opmærksom på følgende:
   • Gå ikke uden øreringe da hullet kan krympe og/eller vokse sammen igen.
   • Vær forsigtig, når du skifter øreringe. Eftersom den nydannede hud indeni hullet er tynd og skrøbelig, har den let ved at blive beskadiget og der kan derfor let opstå infektion. Rengør derfor altid øreringen og dine hænder inden du skifter øreringe, og fortsæt med at holde hullet rent, tørt og luftigt. Hvis du anvender øreringe med lås, bør låsen ikke trykkes tæt ind mod ørets bagside. Et andet alternativ kan være creoler som giver luft på begge sider af øret.
   • Et hul i øret gør huden omkring ekstra sårbar og risikoen for at udvikle kontaktallergi er størst under det første år efter piercingen. Du bør derfor også være ekstra opmærksom i dit valg af øreringe.

   

  BLOMDAHL HUDVENLIGE SMYKKER

  I samråd med hudlæger har Blomdahl udviklet hudvenlige smykker, der passer til alle – især dig, der lige har fået huller i ørerne.

   

  ØRERINGE TIL BØRN FRA VIBHOLM KIDS

  Se også vores store udvalg af øreringe til børn fra vores eget mærke Vibholm Kids.