Jun 21, 2021

Sølv og smuk med Vibholm

Sølv og smuk med Vibholm

Skin igennem med glimtende og strålende smykker i sølv fra Vibholm

 

Sølv passer til alt, og derfor er sølvsmykker absolutte musthaves i din smykkegarderobe. Du kan sagtens blande sølv og guld for at skabe flotte farvekontraster til dit outfit – eller blot holde det simpelt udelukkende med sølv smykker.

Uanset om du søger et trendy og cool smykke eller går efter en tidløs klassiker, så har Vibholm et stort udvalg af skønne halskæder, ringe, armbånd og øreringe i det smukkeste sølv.

 

Smuk i sølv

Smykker i sølv fås i et væld af stilarter, og du kan med garanti finde sølvsmykker, der er diskrete og afdæmpede eller spektakulære og iøjnefaldende, alt efter hvad du ønsker dig. Du kan opnå et hvilket som helst look med sølvsmykker, og derfor er basis sølvsmykker gode items at have i sin smykkegarderobe.

 

 

Halskæder i sølv

Der findes et utal af flotte vedhæng i sølv, som smukt kan kombineres på en kæde eller fordeles på flere. Stack kæderne for at give dit outfit mere kant, eller vælg en enkelt detaljerig halskæde for et æstetisk og raffineret look.

 

Find dine nye favorit sølvhalskæder her

 

Sølv øreringe

Det er populært at have flere huller i ørerne, fordi du kan bære flere af dine favorit øreringe sammen. På den måde kan du også style ørestikker med ørehængere, eller skabe et cool og edgy look ved at bære flere ørekæder. Alt er tilladt med skinnende sølv, fordi smykkernes strålende og sofistikerede udseende understreger din stil og personlighed på en fin måde. 


Armbånd i sølv 

Lad dine sølvarmbånd tilføre din stil et chikt og elegant touch. Brug et enkelt og smalt sølvarmbånd for at tone et flagrende outfit ned, eller tilføj rå og kølig elegance med et tykt panser armbånd.

Gå efter et armbånd med ferskvandsperler og farvede sten for et elegant og æstetisk look, der giver et feminint touch til en skjorte og et par jeans eller tilfører et gyldent og farverigt twist til din yndlingskjole.

Luvalu-sølv-armbånd 

 

Ringe

Hos Vibholm finder du et væld af skønne ringe i elegant og glimtende sølv, og det kan være svært at vælge en favorit. Heldigvis er det cool og trendy at bære flere ringe på en gang. En større eksklusiv ring kan flot styles med en eller flere diskrete sølvringe, så hold dig ikke tilbage med at mix og matche dine fingerringe, også på tværs af metaller.

 

vibholm-view-sølv-ring

 

Ure

Følg tiden med stil. Et klassisk sølv ur passer til enhver begivenhed; fra at fuldende et jakkesæt, tilføje kant til et par jeans eller tilføre elegance til et festlook. En sort læderrem, stållænke eller metallisk mesh – vi har et ur til enhver smag og stil. Er du i tvivl om, hvilken type ur der passer dig, så læs vores urguide.

 

Arne-jakobsen-dameur 

Vedligeholdelse

Sølv oxiderer naturligt, og derfor er det vigtigt at rense og pleje dine sølvsmykker af og til for at fjerne den mørkere farve og give smykkerne glansen tilbage igen. Vi har lavet en simpel guide til, hvordan du gør det her.