Returnering

Fortrydelsesret

Vibholm.dk yder 100 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Emballagen skal være uåbnet og i original og intakt stand. Varer som er brugt tages ikke retur. Hvis en urkasse har været åbnet eller lænken har været kortet af, tages det ikke retur. Varer som er specialfremstillet eller ændret i størrelse kan ikke returneres. Du skal afprøve varen på samme vis, som hvis du stod i en af vores fysiske butikker – du kan altså afprøve varen, men ikke tage den i brug. Er dette tilfældet eller er varen håndteret på anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på, tilbagebetales købsbeløbet ikke.


Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Desuden er det dig, som bærer risikoen, når du sender en vare retur til os. Vi anbefaler derfor, at du sender varerne retur som rekommanderet pakke eller værdiforsendelse, alt afhængig af varens værdi.

 


Returnering

Benyttes det vedlagte returlabel koster retur 29,-. Beløbet vil blive fratrukket i dit tilgodehavende fra den/de varer der returneres. Returneres varen via post skal pakken afsendes med omdeling. OBS! Sendes pakken alligevel uden omdeling, vil denne ikke blive afhentet og bliver derfor sendt retur til afsender efter 14 dage. Pakken må ikke sendes med DAO.


Du er velkommen til at returnere dit køb i en af vores butikker i stedet for at sende med post. Vær dog opmærksom på, at beløbet vil blive tilbageført til det anvendte betalingskort. Ved returnering i butik gælder din faktura som købsbevis. Handler du i en af vores butikker gælder der 30 dages returret.

Ved returnering via post skal pakken pakkes forsvarligt ind og sendes til nedenstående adresse:

Vibholm guld og sølv
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, 1 tv.
8000 Aarhus C

ATT: Webshop


Husk at udfylde retursedlen med ordrenummer, returårsag samt vedlægge fakturaen. Fakturaen modtages sammen med de bestilte varer. Ordrebekræftelsen er ikke gældende som faktura.

Vi bytter varen eller tilbagefører pengene til det betalingskort som du har benyttet. Bankoverførsel sker kun i tilfælde af returnering/reklamation af varer som er købt i butik. 

Er der yderligere spørgsmål angående returnering, er du velkommen til at ringe til kundeservice på +45 86 12 56 05.


Landsdækkende bytteservice

Vibholm guld og sølv er medlem af Danske Guldsmede og Urmageres (DGU) landsdækkende bytteservice. Med DGU's landsdækkende bytteservice, kan du bytte dit smykke eller ur fra Vibholm i mere end 300 butikker i landet til en anden vare indenfor 30 dage fra den dato, der står på byttemærket. Er din vare købt i vores webshop kan den selvfølgelig også byttes i vores butikker eller i en hvilken som helst butik, som er med i Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice. Du skal blot huske at medbringe fakturaen, som du modtog sammen med din vare/varer.

Hvis varen er købt på tilbud, er det tilbudsprisen som er gældende. Hvis du skal have pengene retur, skal du henvende dig i en af Vibholm butikker og medbringe kvitteringen.

For at finde den nærmeste butik, der er medlem af DGU's landsdækkende bytteservice, skal du klikke her.

OBS: Har du fået en gave som ikke købt hos Vibholm, kan den byttes til en anden vare eller et tilgodebevis i en af vores butikker, hvis der er et byttemærke fra Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice. Bemærk: Vi kan ikke udbetale pengene på en vare som ikke er købt hos os.

 

Reklamation

I henhold til købeloven, kan du få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation – medmindre fejlen skyldes misligholdelse eller overlast. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Vibholm guld og sølv skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen og henvendelse skal ske på web@vibholm.dk.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Vibholm guld og sølv har stillet dig i udsigt.

Bemærk yderligere, at du bærer risikoen, når du sender en vare/pakke til os indtil modtagelsen. Husk derfor at pakke varen i forsvarlig emballage og gemme kvitteringen for afsendelsen til eventuel fremtidig reference.