Velkommen til Vibholms

Juleunivers

Julen 2023 står for døren, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte julegave, adventsgave eller mandelgave – uanset budget.

Gå på opdagelse i vores magiske juleunivers og bliv inspireret til at finde den helt rigtige julegave til dine nærmeste, som de vil elske og sætte pris på i mange år frem endnu. Det kan også være, at du finder noget, der skal tilføjes til din egen ønskeliste. Du kan også gå på opdagelse i vores nye julekatalog, som netop er lanceret! ✨

Du kan bytte julegaverne frem til d. 31/3 - 2024 🎁

 • <p><strong>Gratis fragt v/ køb over 199 kr.</strong></p>

  Gratis fragt v/ køb over 199 kr.

 • <p><strong>100 dages returret</strong></p>

  100 dages returret

 • <p><strong>Gratis gavepose</strong></p>

  Gratis gavepose

 • <p><strong>Landsdækkende bytteservice</strong></p>

  Landsdækkende bytteservice

Vibholms julekatalog 2023

Den ultimative gaveguide

"Jeg har sådan glædet mig til at skulle vise dig dette julekatalog, hvor vi har ladet os inspirere af tidens smykketrends, skønne nyheder og sikre klassikere, som kan følge dig gennem hele livet."
Tenna Vibholm, indehaver Vibholm.

Præmier for over 50.000 kr.

Vibholm julekalender

Deltag i Vibholms store julekalender og vind præmier for over 50.000 kr. Vi åbner en ny låge hver dage fra d. 1.-24. december.

Tilmeld dig julekalenderen i dag og få automatisk besked når første låge åbnes.

Vibholm adventskalender 2023

Nyhed

Vibholms populære adventskalender er skabt med kærlighed og omhu, og den er perfekt til at fortrylle dine nærmeste eller give dig selv en måned fyldt med spænding, glæde og forkælelse.

Adventskalenderen har smykker til en samlet værdi på 1.706 kr. Du betaler kun 799 kr. Vælg mellem sølv eller forgyldt.

Årest bedst sælgende julegaver 2023

Se alle julegaver her

Returnering & ombytning af vare

Returnering

Vibholm.dk yder 100 dages retur- bytteret på varer købt online. Du kan bytte dine julegaver frem til d. 31/3 - 2023.

Bytteretten gælder fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Emballagen skal være uåbnet og i original og intakt stand. Varer som er brugt tages ikke retur. Hvis en urkasse har været åbnet eller lænken har været kortet af, tages det ikke retur. Varer som er specialfremstillet eller ændret i størrelse kan ikke returneres. Du skal afprøve varen på samme vis, som hvis du stod i en af vores fysiske butikker – du kan altså afprøve varen, men ikke tage den i brug. Er dette tilfældet eller er varen håndteret på anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på, tilbagebetales købsbeløbet ikke.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Desuden er det dig, som bærer risikoen, når du sender en vare retur til os. Vi anbefaler derfor, at du sender varerne retur som rekommanderet pakke eller værdiforsendelse, alt afhængig af varens værdi.


Ombytning

Vibholm guld og sølv er medlem af Danske Guldsmede og Urmageres (DGU) landsdækkende bytteservice. Med DGU's landsdækkende bytteservice, kan du bytte dit smykke eller ur fra Vibholm guld og sølv i mere end 300 butikker i landet til en anden vare indenfor 30 dage fra den dato, der står på byttemærket. Er din vare købt i vores webshop kan den selvfølgelig også byttes i vores butikker eller i en hvilken som helst butik, som er med i Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice. Du skal blot huske at medbringe fakturaen, som du modtog sammen med din vare/varer.

Hvis varen er købt på tilbud, er det tilbudsprisen som er gældende. Hvis du skal have pengene retur, skal du henvende dig i en af Vibholm guld og sølvs butikker og medbringe kvitteringen.