Oct 17, 2023

Statement smykker til fester

Statement smykker til fester

Smukke statement smykker til enhver anledning 

Du kan nemt pifte dit outfit op med statement smykker. Statement-smykker kan give et løft til en simpel eller ensfarvet påklædning. De tilføjer et iøjnefaldende element og kan gøre selv den mest basale tøjstil mere spændende. Statement-smykker bruges ofte til festlige begivenheder som, julefrokoster, nytårsaftner, store fester osv. De kan tilføje elegance og glamour til en speciel lejlighed. Det vigtigste er, at de giver mulighed for at udtrykke sig selv og tilføje et unikt præg til ens udseende og stil.
 
Vi har samlet nogle trendy og unikke statement smykker til dig, så du nemt kan finde dit smykke.
 

Statement øreringe

LuvaLu Jewellery – Lorient øreringe 

Disse øreringe har et elegant design, der gør dem velegnede til både hverdagsbrug og festlige lejligheder. Lorient øreringene har et smukt dråbeformet vedhæng, som er dekoreret med mange små ferskvandsperler. 

Vibholm X Julie Elgaard - Forever Bow Grande ørestikker

Disse store, smukke sløjfeøreringe i forgyldt sterlingsølv med zirkonia sten fuldender nærmest dit outfit i sig selv. Øreringene er iøjnefaldende og udtrykker elegance. De er oplagte at bære til julens fester.  

Georg Jensen - Moonlight Grapes Ørehængere  

Ørehængerne stråler af Georg Jensen og eksklusivitet, og tilføjer et smukt pift til dit outfit. Disse ørehængere er alsidige og passer til både hverdag og festlige begivenheder. Uanset om du skal til en specifik begivenhed eller ønsker at tilføje et strejf af elegance til din daglige påklædning, er Moonlight Grapes ørehængere det ideelle valg.

Sif Jakobs - Ellisse Lungo Otto øreringe 

Disse fortryllende øreringe er skabt til at vække opmærksomhed med deres strålende glas og elegante design. De smukke zirkonia-sten skaber ikke kun en glitrende effekt, men tilføjer også noget  luksuriøst til dit look. 

Maanesten – Ursa øreringe 

De har en flot buet plade, der fanger og reflekterer lyset på en fortryllende måde. Hvad der virkelig skiller Ursa øreringene ud, er de små vedhæng, der hænger forneden. Disse vedhæng tilføjer en delikat bevægelse til øreringen, som skaber et smukt element.

Statement armbånd 

RAGBAG - Core Capsule armbånd 

Tag dette smukke armbånd, designet af RAGBAG, og lad det være en del af din egen samling af smykker. Du kan skabe tidløse og elegante looks, uanset hvad du har på, når du bærer det.
 

LuvaLu Jewellery - Pearly Cross armbånd 

Dette smukke Pearly Cross armbånd kombinerer den symbolske betydning af korset med moderne designelementer, der skaber et armbånd, der er både meningsfuldt og stilfuldt. Det er iøjnefaldende på en elegant måde.
 
  

Georg Jensen - Mercy Twist armbånd  

Den forfinede armring præsenterer det ikoniske og slyngede design fra Jacqueline Rabuns Mercy kollektion. Lavet af robust sterlingsølv, får smykket et skulpturelt udtryk takket være det åbne design, hvilket gør det til et karakteristisk og stilfuldt accessory.

LuvaLu Jewellery - Ibiza Baroq armbånd 

 Ibiza Baroq armbånd fra LuvaLu med forgyldt sterlingsølv lås og hvide ferskvandsperler med 1 stor barok perle. I dette armbånd kommer perlerne virkelig til sin ret, da armbåndet præsenterer perler i flere forskellige størrelser.
 
 

Sif Jakobs - Armor armbånd 

 Smukt og chunkey armbånd fra Sif Jakobs, som pga. kædetypen er tidløs. Den kan bæres alene som statement smykke, da smykket er iøjnefaldende og har et glamourøst look. ”Let your shine youself” fortæller præcist hvad Sif Jakobs smykker gør, hvilket også tydeligt ses i dette armbånd.
 
  

Statement halskæder 

Vibholm X Julie Elgaard - My Heart halskæde

Denne hjertehalskæde med et stort og glitrende hjerte er det oplagte statement smykke. Hjertet kan symbolisere et familiemedlem, en ven, eller noget helt tredje. Den er oplagt til julefesten, da julen også kaldes ”hjerternes fest”, og den kan dermed udstråle den helt rette julestemning.
 

Pernille Corydon - Autumn Sky halskæde

Autumn Sky halskæde fra smykkemærket Pernille Corydon. En smuk halskæde med månesten og flotte detaljer som omfavner stenen. Vedhænget måler 18 mm., så halskæden fylder godt og er dermed bemærkelsesværdig.
 
 

byBiehl - Season halskæde 

Halskæden er inspireret af de forskellige årstider. 
Vinter der ligger og venter. Foråret fuld af løfter. Sommer i fuldeste flor. Efterår er høst på alle hylder. Hver årstid et ekstra krydderi på den historie, der er dit liv.
 

 Nuni Copenhagen - Daisy Pearl halskæde

 En smuk perlekæde fra Nuni Copenhagen lavet af ferskvandsperler med finurlige former og i de flotteste nuancer. Nuni Copenhagen er kendt for deres evne til at designe trendy, moderne og bemærkelsesværdige smykker, og denne halskæde er en skinnende repræsentation af netop dette. 
  
 

Enamel - Carla Halskæde

En panserhalskæde er altid et tidløst og sikkert valg, når det kommer til valg af statement-smykker. Den er tidløs og har en vedvarende popularitet.

 

For en mere markant og udtryksfuld stil kan du kombinere både øreringe, armbånd og halskæder i et smukt lag-på-lag look.

Vi håber, at denne samling af smukke statement-smykker har inspireret dig til at tilføje en ekstra dimension til dit look. Uanset om du foretrækker iøjnefaldende øreringe, elegante armbånd eller iøjnefaldende halskæder, er der et statement-smykke til enhver anledning. Smykker er ikke bare til at fuldende et outfit; de er en form for selvudtryk og en måde at tilføje en personlig signatur til din stil. Så gå ud og lad dine smykker fortælle din unikke historie. Find det perfekte statement-smykke, der afspejler din personlighed og gør enhver lejlighed endnu mere mindeværdig.