Feb 27, 2024

Shop Dit Stjernetegn

Shop Dit Stjernetegn

Horoskoper og kan give indsigt i alt lige fra hvem du er kompatibel med når det kommer til kærlighed og romance, til hvor du skal holde ferie henne, men vidste du, at dit stjernetegn også kan afsløre din smag i smykker?

 

Så lad stjernerne guide dig mod de perfekte smykker til dit smykkeskrin. Find dit stjernetegn og find ud af, hvilken type smykker der passer bedst til dig!

 

Vædderen (21 marts - 19 april)

Vædderen er i stand til at finde det bedste for sig selv, og bliver af dem omkring sig set som stærke og uafhængige. Er du født under vædderens tegn, så ved du hvordan man laver et statement med smykker! 

 

Get The Look: Kornelia Ørehængere, Zodiac Aries Halskæde, Goddes Moonstone Ring

Tyren (20 april - 20 maj)

Med fingeren på pulsen når det kommer til smykker, så er dem, der er født under Tyrens tegn, tilbøjelige til at vælge smykker der både ser smukke men også dyre ud. Tyren vælger ofte smykker, der kan bestå tidens tand, og forbliver tidløse. 

 

Get The Look: Zodiac Taurus Halskæde, Toulon Øreringe, Nora Ring

Tvillingerne (21 maj - 20 juni)

Tvillingerne har en levende personlighed og de bruger tit deres smykker til at kommunikere med, eftersom tvillingen er kendt for at have store følelser. Smykker kan hjælpe dem med at fortælle en hel historie. 

 

Get The Look: Kaisa Ring, Pearl Wave Armbånd, Stjernetegns Ørestikker Tvilling

Krebsen (21 juni - 22 juli)

Er man født under krebsens tegn, så er elegante og raffinerede smykker muligvis noget for dig. Feminine stilarter, men subtile farver, tiltrækker krebsen mest.

 

Get The Look: Stjernetegns Ørestikker Krebs, Pearl Drops Armbånd, Laila Ring

Løven (23 Juli - 22 august)

Er du født under løvens tegn, så kan du helt sikkert identificere dig med lysten til at vælge iøjnefaldende smykker. Løven elsker at være livlige og dristige, og de trækker sig aldrig væk fra centrum af opmærksomheden.

 

Get The Look: Lina Ring, Stjernetegns Ørestikker Løve, Smiley Halskæde

Jomfruen (23 august - 22 september)

Jomfruens smykkeskrin er oftest fyldt med stilrene klassiske smykker. Praktiske og funktionelle smykker er lige noget for dem, og de holder sig oftest fra over-the-top smykker.

 

Get The Look:  Zodiac Virgo Halskæde, Valence Ring, Pearly Wave Ørestikker

Vægten (23. september - 22 oktober)

Er du født under vægtens tegn, så leder du højst sandsynligt efter klassiske smykker, der stadig har karakteristiske elementer. Vægten kan være ret ubeslutsom, og det er derfor vigtigt at deres smykker er alsidige. 

 

Get The Look:  Zodiac Libra Halskæde, Chambèry Ring, La Rochelle Armbånd

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Skorpionen elsker at lade deres indre lys skinne ved at bære smykker, der får dem til at føle sig kraftfulde. Er du født under skorpionens tegn, så er yndefulde smykker med en lille smule kant, muligvis noget for dig.

 

 Get The Look:  Sarcelles Øreringe, Lykke Ring, Zodiac Scorpio Halskæde

Skytten (22 november - 21 december)

Er du født under skyttens tegn, så er smykker af finurlige stilarter og med stor karakter lige noget for dig. Skytten elsker smykker, der fortæller en historie eller vækker et minde om en tidligere rejse/oplevelse de har haft.

 

Get The Look: Zodiac Sagittarius Halskæde, Viscountess Ring, Nora Pearls Øreringe

Stenbukken (22. December - 19 Januar)

Stenbukken elsker at bære luksuriøse og sofistikerede smykker. Uanset om de at på vej til galla eller bare er på vej hjem, så er de altid klædt på efter deres bedste.

 

Get The Look:  Petit Évry Armbånd, Stjernetegns Ørestikker Stenbukken, Kalinke Ring

Vandmanden (20. januar - 18 februar)

Vandmanden sætter pris på originalitet. De er ikke en til at følge trends, men elsker et alternativt tilbehør. Vandmanden har en tendens til at bære smykker med farver, der fremhæver deres livlige personligheder eller interessante stykker, som fortæller en historie.

 

Get The Look: Zodiac Aquarius Halskæde, Pearly Four Ørestikker, Nora Signet Ring  

Fisken (19 februar - 20 marts)

Når det kommer til smykker, så bruger fisken dem til at udtrykke deres frisindede og kreative natur. Det betyder meget for fisken, at deres kreative og afslappede side kommer til udtryk i de smykker de bærer.

 

 Get The Look: Zodiac Picses Halskæde, Saint-Étienne Øreringe, Love Armbånd