Jan 31, 2023

Sådan rammer du rigtigt på Valentinsdag

Sådan rammer du rigtigt på Valentinsdag

Valentinsdag er en særlig dag, hvor man viser sin kærlighed til sin partner. Dagen er kendt som ”de elskendes dag” og fejres hvert år den 14. februar. Hvis du leder efter en gave, som din kæreste, kone eller veninde med garanti vil blive glad for, er et smykke altid en god idé.

 

At finde den perfekte valentinsgave kan være en uoverskuelig opgave, men hos Vibholm gør vi det nemt for dig. Vi har her samlet et par eksempler, du helt sikkert ikke går galt i byen med og som vil huskes for evigt.

Sif jakobs caro øreringe


Sif Jakobs - Caro Creolo øreringe - forgyldt sølv

 

Valentinsdag er den perfekte dag at give en gave, der skinner og glimter. Disse smukke øreringe fra Sif Jacobs i forgyldt sterlingsølv og med zirkonia sten er et oplagt valg, hvis din kæreste kan lide smykker, der funkler. Fra begge øreringe hænger et hjerte-vedhæng, der giver et romantisk touch og lidt ekstra sparkle på Valentinsdag.

 


Vibholm GULD - Hjerte Vedhæng - 8 kt.

Et lille hjerteformet vedhæng fra Vibholm guld og sølv i 8 karat guld er en klassisk og romantisk gave, der aldrig vil blive glemt eller gå af mode. Vedhænget udstråler kærlighed på alle måder og er tidløst og alsidigt.

 


View Jewellery - Kaia øreringe - forgyldt sølv

Disse fine øreringe fra View Jewellery i forgyldt sterlingsølv med banket overflade og hvide ferskvandsperler er et godt valg til kvinden, der elsker et elegant og klassisk look. Ferskvandsperler er et naturmateriale, hvor hver enkelt perle er unik i både farve, størrelse og form. Det betyder, at det er umuligt at finde to ferskvandsperler, der er helt ens. Så hvis du ønsker et give hende en gave, der er lidt specielt, er det oplagt at gå med perler.

 


Vibholm GULD - Ørestikker - 8 kt.

Overvej at give hende et par fine og klassiske ørestikker med åbne hjerter i 8 karat guld fra Vibholm GULD. De er både enkle, elegante og klassiske og vil minde hende om din kærlighed dag efter dag.

 


View Jewellery - Karla armbånd - sølv

Perler er en populær og voksende trend og derfor et perfekt valg som valentinsgave til hende, der følger moden og som elsker det klassiske og romantiske look. En idé er dette smukke armbånd udført i sterlingsølv med lænke og hvide ferskvandsperler fra View Jewellery.

 

Valentinspakke - Forgyldt  /  Valentinspakke - sølv

Hvis du stadig er helt på bar bund, er denne smykkepakke en sikker vinder. Smykkepakken har en værdi af 1500 kroner, men du kan helt ekstraordinært få den til 500 kroner. Pakken indeholder både et rundt smykkeskrin fra DAY ET i lyserødt materiale, et par smukke creoler med ferskvandsperler og et enkelt og elegant armbånd, begge fra LuvaLu Jewellery. En sikker løsning, der uden tvivl vil falde i de flestes smag!

Fandt du ikke lige noget, du synes passer til din betydningsfulde anden? Så tjek alle vores gaveidéer her på siden. Vi har også inddelt smykkerne i forskellige kategorier for at gøre det nemmere for dig. Der er både en masse hjerteformede smykker, der i sig selv repræsenterer kærlighed, men vi har også en masse smykker uden hjerter, hvis ikke det lige passer til hende, du skal give gave. Overvej hvilken type hun er og hvad der passer til hendes stil og smag. På den måde kan du være sikker på at ramme plet med det rigtige smykke og glæde hende, du holder af, på Valentinsdag.

 

Uanset hvilket smykke du vælger, er det aller vigtigste, at gaven kommer fra hjertet og viser hende, hvor meget du holder af hende.

 

God Valentinsdag til jer fra os hos Vibholm!