Oct 20, 2023

Sådan bytter du julegaver fra Vibholm guld og sølv

Sådan bytter du julegaver fra Vibholm guld og sølv

Er du på udkig efter information om, hvordan du kan bytte en julegave, du har modtaget fra Vibholm? Vi har alle svarene til dig lige her.

Besøg din nærmeste Vibholm butik

Uanset om din julegave er købt i en af vores fysiske butikker eller på vores webshop, kan du nemt og bekvemt bytte den i enhver af vores butikker. Hos os kan du også få professionel vejledning af vores dygtige personale til at finde præcis den vare, du ønsker at bytte til. Du har 100 dages bytte og returret, fra den dag varen er købt. Der er da masser af tid til at bytte din gave eller få pengene tilbage, men husk, at kvitteringen er nødvendig for at få pengene returneret. Hvis din vare blev købt til en nedsat pris, er det den nedsatte pris, som er den gældende. Hvis du søger inspiration til, hvad du kan bytte din julegave til, så kan du finde masser af idéer lige her blandt vores store sortiment.
 

Byt din gave i en butik, der er med i Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice

Vibholm er medlem af Danske Guldsmede og Urmageres (DGU) landsdækkende bytteservice. Dette betyder, at du har mulighed for at bytte din gave fra Vibholm i mere end 300 butikker i hele Danmark til en anden vare. Dette gælder også for gaver, der er købt via vores webshop, som også kan byttes i vores butikker eller enhver butik, der med i Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice.
 
Alle julegaver, der er købt hos Vibholm, vil have et "Landsdækkende Bytteservice" byttemærke. Hvis varen blev købt på tilbud, vil selvfølgelig tilbudsprisen være gældende. Hvis du ønsker pengene tilbage, skal du henvende dig i en Vibholm butik med kvitteringen. Du kan finde din nærmeste butik, der er en del af DGU's landsdækkende bytteservice her
 
Bemærk, at du gennem Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice har 30 dage til at bytte din gave.
 

Send varen retur til webshoppen (kun gældende for køb på webshop)

Hvis du har modtaget en gave, der er blevet købt online på vores webshop og ønsker at bytte den eller få pengene tilbage, følg disse trin: 
 
  1. Send den ubrugte vare retur pakket forsvarligt ind, til følgende adresse:
Vibholm
Sindalsvej 34
8240 Risskov
Att: Webshop
 
Varen må kun sendes retur med GLS,  PostNord eller DAO.
  1. Udfyld og vedlæg returformularen i din returpakke. Hvis ikke du har returformularen, så udfyld venligst dine oplysninger og ordrenummer på et stykke papir og send det med.
  1. Hvis du ønsker pengene refunderet til et andet kort end det der blev brugt ved købet, bedes du notere konto og reg. nummer pengene skal refunderes til. 

 

Har du købt din julegave på LIVE?

Hvis du har købt din julegave via LIVE i november og december 2023, har du returret frem til den 14. januar. Du kan kun returnere varer købt på LIVE ved at sende dem retur til webshoppen. 

 

Særligt om vielsesringe

Hvis du ønsker at returnere en vielsesring, anbefaler vi, at du kontakter en Vibholm-butik eller vores landsdækkende kundeservice, da der muligvis gælder specielle regler. Vær opmærksom på, at der ikke tilbydes returret for graverede vielsesringe.

Nu er du udstyret med alle de nødvendige oplysninger for at bytte dine julegaver fra Vibholm. Vi er her for at gøre din juleshopping til en glæde, uanset om det er at give eller bytte.