Jan 31, 2022

Musthaves til din brudetaske

musthaves-til-din-brudetaske

Detaljer du ikke vil mangle på bryllupsdagen

 

En brudetaske er din ven i nøden på den store dag. Den indeholder alle de ting, som du kan få brug for i løbet af dagen. Hvor meget du vil have i den, kommer helt an på dit behov og taskens størrelse.

 

Udvælg én person som kan holde styr på din taske i løbet af dagen – måske din brudepige, din søster eller din mor. Så ved du altid hvor tasken befinder sig.

Vælger du en mindre taske, som du kan have ved bordet eller over stoleryggen, har du altid dine ting lige ved hånden og nem adgang, når du får brug for dem.

 

Vi har samlet en liste over de 10 vigtigste musthaves, som er gode for dig at overveje at bære i din taske. Du kan eventuelt have en lille kurv hængende på badeværelset med de ting, som der ikke er plads til i din brudetaske. På den måde har du altid nem adgang til dem i løbet af dagen og aftenen. 

 

Musthaves

 

 • Ærlig parfume - 15 ml størrelsen passer perfekt i enhver håndtaske, og er nem at komme til i løbet af dagen. Hav eventuelt din normale størrelse parfume stående på badeværelset, så dine gæster også kan nyde godt af den betagende duft i løbet af aftenen.

 

  • Deodorant i rejsestørrelse - om du vælger en deodorant på 30 ml eller 60 ml er fuldstændig op til dig. Jo mere plads du har i din taske, jo større deodorant har du mulighed for at vælge. Men vigtigst af alt skal du vælge en duft, du holder af, som du skal bære hele dagen. 

   

  • Læbestift, læbepomade eller lipgloss - der er intet, der giver ansigtet mere kant end en lækker farve på læberne. Derudover sørger du også for, at kunne give gommen magiske kys med bløde læber til langt ud på natten. 

   

  • Makeup til at touche op med - sørg for, du stråler hvert sekund på den store dag. Det kan være, du har en yndlingspudder eller blush, du ønsker at have med i din brudetaske. 

   

  • Et lille lommespejl - den uundværlige detalje til når du mangler et ekstra sæt øjne. På den måde har du mulighed for at tjekke din læbestift, frisure og makeup i løbet af dagen både i bilen til og fra kirken og efter en tur på dansegulvet. 

   

  • Mintpastiller - sikre dig en frisk mund med pastiller, så du kan give fortryllende bryllupskys hele aftenen.

   

  • Plaster og vabelplaster - skulle du få en rift i løbet af dagen eller påtage dig en vabel eller to efter brudevalsen, er der intet der redder dagen mere end et plaster. På den måde sikrer du dig, at kunne fortsætte med at danse til langt ud på natten.

   

  • Neglefil - der er ikke noget værre end en flosset negl, der kan få fat i din brudekjole eller din smukke frisure. Så pak endelig en i din taske.

   

  • Kleenex og vatpinde - bryllupsdagen er som bekendt en følelsesladet dag, hvor en kleenex eller to kan blive nødvendige. Medbring derfor gerne en pakke, så du er sikker. Derudover kan det være en idé at medbringe vatpinde til at rette din makeup, hvis du fælder en tåre i løbet af dagen. På den måde sikrer du dig et enestående look uanset, hvad der sker. 

   

  • Din tale eller sang - har du lavet underholdning, som du ønsker at dele på den store dag, er det vigtigt, du husker dine notater. Har du brug for hjælp til håndtering af sangskjuler eller andet kan din brudepige, veninde eller mor helt sikkert være til hjælp.

   

   

   

   

   

  Mangler du inspiration til accessories, som du kan bære på din bryllupsdag?

  Læs vores blogindlæg om de små detaljer til den store dag.