May 22, 2023

Mette Sommer fra ’Bachelorette'

Mette Sommer fra ’Bachelorette'

Mette i Mexico

Nu varer det ikke længe før den første danske udgave af ’Bachelorette’ ruller over skærmen. Det gør det nemlig d. 23. maj 2023 på TV 2, og her er vores ambassadør, Mette Cathrine Sommer, én af de to frontkvinder, der skal forsøge at finde kærligheden blandt 16 singlemænd i alderen 24-35 år. Mette startede sin karriere i TV, hvor hun deltog i den anden sæson af TV 2 programmet ”Bachelor”. Her fandt hun desværre ikke kærligheden, men nu er hun klar til at prøve igen – blot hvor hun er én af de to hovedroller. Denne gang foregår datingeventyret i Mexico, og her skal Mette date 16 mænd i håbet om, at én af dem er hendes livs helt store kærlighed. Mette ønsker en mand, der er aktiv, energisk som hende selv og som har masser af humor. Glæd dig til at se hende på en masse vilde og romantiske dates og følg hende i jagten på den store kærlighed.

 

Mette C Sommer

CAVI Watches - Izar ur - stål - 1.199 kr. / LuvaLu Jewellery - Apollonia ring - 229 kr.


Til daglig er Mette Cathrine Sommer socialpædagog og influencer. Hun er 33 år gammel og bosat i København. Gennem sin instagramprofil bestræber hun sig på at skabe god energi via et ærligt og troværdigt univers. Mette vil gerne ses som ”den almindelige danske kvinde”, som hendes følgere kan relatere til og se sig selv i.


Mette Sommers smykkestil

Mette er primært til enkle, klassiske og tidløse sølvsmykker, der passer til både hverdag og fest. Smykkerne, der er blandt Mettes favoritter har den perfekte kombination af rustikke og feminine detaljer og kan nemt dresses op og ned alt efter behov. Hun elsker simple og elegante smykker, der ikke går af mode og som kan holde mange år ud i fremtiden. Et godt sølvsmykke er altså et musthave, som fortjener en plads i enhver smykkegarderobe. Blandt Mettes udvalgte favoritter finder du især smykker fra LuvaLu Jewellery og View Jewellery. Mette går også nærmest altid med ur, og her er hendes favoritter fra CAVI Watches.

 


Du kan se alle hendes favorit-smykker lige her.

 

Hos Vibholm er vi stolte over at have en masse skønne og seje ambassadører. De har hver især udvalgt deres favoritter blandt vores smykkeunivers, og vi har samlet dem alle her, så du kan gå på opdagelse og lade dig inspirere.

 

Vibholm ambassadør