Mar 22, 2023

Julie Elgaard

Julie Elgaard

Om hendes smykkestil og kommende smykkekollektion med Vibholm

 

Et mix mellem det rå og det feminine beskriver meget godt Julie Elgaards personlige smykke- stil og kommende designkollektion, som hun laver i samarbejde med os hos Vibholm. Julie er influencer, mor og ambassadør for Vibholm, og i forbindelse med designsamarbejdet har vi talt med hende om den kommende smykkekollektion, hendes forventninger til den og hendes forhold til smykker generelt. 

 

Hvilke overvejelser har du gjort dig i forhold til din kommende kollektion i samarbejde med os?

”Jeg har egentlig to ting i fokus. Det ene er, at smykkerne skal kunne kombineres med hinanden. Personligt kan jeg godt selv lide at blande smykker og have både rå og feminine smykker på, på samme tid. Derfor er det vigtigt for mig, at smykkerne kan bruges og blandes på kryds og tværs – uanset hvilken stil man er til. Selvom jeg elsker, at man tømmer smykkeskrinet og har så mange smykker på som overhovedet muligt, vil jeg også lave enkelte statement-smykker, som man kan bære alene og som i sig selv kan fuldende et look.

Mit andet fokus er, at smykkerne gerne må have en betydning. Jeg drømmer om, at smykkerne kan blive et symbol på noget betydningsfuldt eller på en, man holder af, for eksempel ens kæreste eller ens børn.”


Hvad kan folk forvente af kollektionen, og hvad forventer du selv?

”Jeg forventer, at folk kan identificere sig med smykkerne og at det er en kollektion, som folk kan se sig selv i. Folk kan forvente, at smykkerne kan blive brugt til at pifte deres outfit op – både hvis det skal være vildt og festligt men også, hvis smykket blot skal give et lille diskret touch til hverdagsoutfittet.”


Hvordan vil du beskrive din personlige smykkestil?

”Et mix mellem det rå og det feminine. Jeg kan godt lide at have mange smykker på, og jeg elsker at blande dem. Jeg kan også godt lide, at smykker fylder. For eksempel elsker jeg at tage en stor og chunky halskæde og blande den med mindre og mere feminine halskæder. Jeg går også tit med store ringe, der har et råt look og kombinerer dem med et tyndt og feminint tennisarmbånd.”

 Julia Elgaard x vibholm

Hvilken betydning har smykker for dig?

”Jeg har ALTID smykker på, så de har en kæmpe betydning for mig. De er en del af min identitet, og jeg har det med smykker, som jeg har det med parfume, jeg går ikke udenfor en dør uden. De er den afgørende prik over i’et, når jeg skal sammensætte mit outfit.”


Hvad håber du at kunne bidrage med gennem de styles du laver?

”Mine smykker afspejler, hvilken dag jeg har. Hvis jeg for eksempel har total meget overskud, har jeg også mere vilde smykker på og omvendt. Jeg håber, at folk vil bruge smykkerne på samme måde, som jeg gør. Når de har brug for at give den gas og larme lidt, så fyr lidt ekstra smykker på, og når de har brug for at tone ned og være mere afdæmpede, så udvælg et par enkle og klassiske statement pieces, du føler dig komfortabel med.”

 

Julie Elgard x Vibholm

Julie Elgaard x Vibholm forventes at blive lanceret i slutningen af august. Vi håber, at du glæder dig lige så meget, som vi gør!

 
Her kan du finde et udvalg af Julie Elgaards favorit smykker

 

Læs interviewet om Bolette og Jaffer i vores Spring/Summer magasin

Vibholm x ambassadør