Mar 22, 2023

Interview med Bolette og Jaffer

Interview med Bolette og Jaffer

”more is more, når det kommer til smykker”

Mange har fuldt Bolette og Jaffer, siden de faldt pladask for hinanden i den første sæson af TV-2 programmet ”Bachelor”. Parret blev hurtigt seernes kæledægger og sidenhen er de både flyttet sammen og blevet forlovet. Vi har mødt dem til en snak om sommerens smykketendenser, herre- og damesmykker og ikke mindst bryllupssmykker.

 

Hvilken stil har I, når det kommer til smykker?

Bolette: ”Jeg elsker guld, og for tiden kan jeg rigtig godt lide at have perler på. Jeg er også vild med at mikse og matche og synes det er rigtig fint, at have mange kæder på. Der må godt være mange og de må gerne være store. Jeg har kun to smykker, jeg går med fast. Det ene er selvfølgelig min forlovelsesring, det andet er en ring, som min far gav min mor i morgengave dengang de blev gift. Udover det varierer jeg meget og skifter ud cirka hver uge. More is more når det kommer til smykker. Jeg kan godt lide mange smykker og mange lag.”

Jaffer: ”Ja det må man sige, det kan vi begge to godt lide. Før i tiden gik jeg bare med én halskæde, men nu synes jeg, at det er pænere, når der er lag, ligesom med tøj. Lag på lag – det er bare godt. Så synes jeg også, at perler er virkelig nice at have på og utrolig fedt til afveksling. Jeg bærer dem normalt sammen med nogle sølvkæder.”

Og så et spørgsmål til dig Jaffer. Synes du, at det er svært at finde herresmykker?
”Jeg synes faktisk, at der er et lille udvalg af herresmykker helt generelt, især i Danmark er det virkelig begrænset. Men jeg tror også, at mange mænd, af den grund, er begyndt at gå med kvindesmykker – især de unge. Det eneste der kan være udfordringen for nogle, er selvfølgelig størrelsen på kvindesmykker, der tit er lidt mindre. Men hvis jeg synes, at et smykke er fedt, ville jeg ikke tænke over, hvilket køn det var tiltænkt. Der er rigtig mange kvindesmykker, der sagtens kan bruges af mænd. Især simple kæder – der kan du heller ikke se, om de er tiltænkt mænd eller kvinder i første omgang.”

 

Jaffer x Vibholm

 

Kort efter, at kærlighedsprogrammet ”Bachelor” rullede over skærmen flyttede Jaffer og Bolette sammen, og nu er det tid til næste skridt for parret. I oktober besluttede de sig for, at de skal være sammen for evigt. Jaffer gik nemlig på knæ for Bolette, så nu er de i fuld gang med den helt store bryllupsplanlægning. I den anledning, har vi selvfølgelig spurgt Jaffer ind til hans tanker omkring forlovelsesringen.

 

Gik du efter noget bestemt eller fik du noget hjælp, da du skulle udvælge forlovelsesringen til Bolette?


Jaffer: ”Jeg havde selvfølgelig gjort mig nogle tanker omkring, hvordan ringen skulle se ud. Jeg snakkede først med min egen mor, derefter Bolettes mor, som begge kom med inputs. Efter lidt betænkningstid var jeg ikke i tvivl om, hvordan ringen skulle se ud. Den skulle være lidt prinsesseagtig, både fordi Bolettes stil er meget feminin, men også fordi hun har små fingre. Og så skulle den have nogle sten på for at lave et statement om, at hun er min.”

Bolette: ”Frieriet kom helt bag på mig, også fordi vi aldrig havde snakket om ringe eller bare hvilke smykker, jeg kunne lide generelt. Så jeg havde ingen idé og var helt i chok. Men Jaffer ramte spot on.”

Jaffer: ”Det var faktisk utrolig svært. Jeg gættede lidt ud fra hendes stil, og så tog jeg bare en chance. Men jeg var MEGA nervøs.

Efter den vellykkede forlovelse, har parret nu valgt deres vielsesringe. Selvom Jaffer er til sølvsmykker og Bolette er til guldsmykker, har de sørget for, at de passer sammen.

 

Jaffer og Bolette x Vibholm

Fortæl lidt om de vielsesringe i har valgt, og hvorfor det skulle være lige netop dem?


Bolette: ”Vi har fundet en ring til Jaffer, som er hvidguld, og en til mig som er guld men med diamanter henover, som matcher Jaffers virkelig godt”.

Jaffer: ”Og ikke nok med, at de passer godt sammen, så viser de også, hvilken stil vi personligt kan lide. Vi synes begge to, at det er mega fint at bære forlovelsesringen sammen med vielsesringen, så vi har også sørget for, at de passer sammen.

Vi er selvfølgelig også nysgerrige på, hvilke smykker, udover forlovelses-og vielsesringen, Bolette skal have på til brylluppet?

”Før jeg endeligt beslutter mig for, hvilke smykker jeg skal have på, skal jeg først have valgt kjolen. Men jeg har selvfølgelig gjort mig tusinder af overvejelser. Hvis kjolen skal være højhalset, skal jeg ikke have en kæde på, men i stedet toppe op med ekstra armbånd og øreringe, og hvis kjolen har mange sten på, synes jeg, at det er pænest at gå med simplere smykker. Men uanset hvordan kjolen ender med at se ud, tænker jeg guld og perler.”


Her kan du finde et udvalg af Bolette og Jaffers favorit smykker 



Læs om Julie Elgaards smykkestil i vores Spring/Summer magasin

Vibholm x ambassadør