Mar 22, 2023

Forårets smykketrends

Forårets smykketrends

Foråret nærmer sig, og det byder på en række spændende smykketrends, som vil pryde dine ører, fingre, håndled og din hals. 2023 byder blandt andet på guld, perler, statement-smykker, stacking/layering og en blanding af metaller. Læs med her og bliv klogere på, hvad der bliver de helt store smykkehits gennem både foråret og sommeren.

 

Mix og match guld og sølv

Der er ingen tvivl om, at det er på mode at mixe og matche sine smykker – både på tværs af designs, mærker og metaller. Du kan altså sagtens blande dine guld og sølv smykker og dermed skabe dit eget personlige og unikke udtryk. Ved at mixe metaller behøver du ikke længere at tænke over, om du skal købe dine fremtidige smykker i guld eller i sølv. Ligesom du kan blande klassiske og enkle smykker med mere iøjnefaldende og chunky smykker, kan du blande guld og sølv. Kombinationen af de forskellige metaller og størrelser på smykker giver dig et mere unikt og kraftfuldt udtryk. Du kan nemt bytte rundt, skifte ud og føje nye til samlingen. På den måde sikrer du, at du hele tiden har smykker, der passer til enhver anledning. Du kan også blande dine guld og sølv smykker med perler, sten eller diamanter. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du vælger at mixe og matche og dermed skabe dit eget personlige look. Du kan altså sagtens blande guld og sølv. Det giver dig kant, gør dit look mere unikt og er med til at pifte dit outfit op.
 

 

Guld og sølv smykke mix



Guld og perler

Det er, og bliver ved med at være, supermoderne med guld og perler. Sammensætningen af gyldne nuancer og den fine, glansfulde perlemor-farve er tidløs og giver dit look et strejf af elegance og glamour. Det er en fantastisk forårstrend, og derfor er et perlesmykke et must have i smykkegarderoben. Perler er elegante, sofistikerede og mere hotte end nogensinde. De fleste designere inkluderer perler i nogle af deres kollektioner, og især kombinationen af perler og guld er utrolig moderne. Perler kan styles på utallige måder, og uanset om du går efter et minimalistisk eller et udsmykket udtryk, vil guldsmykker med perler give dit look det ekstra pift, det har brug for.

Guld og perler 

Statement pieces

Statement smykker er en af de mest populære trends, der fortsætter ind i foråret 2023, og det er ikke uden grund. Et stort og iøjnefaldende smykke kan nemlig nemt tilføje en ekstra dimension til ethvert outfit og pifte det op. Et statement smykke er et smykke, der kan stå selv og som giver dig muligheden for at skille dig ud fra mængden og udtrykke din personlige stil. Det kan for eksempel være med et par store øreringe eller et unikt vedhæng til din halskæde. Statement smykker kommer i mange former og udtryk, men fælles for dem er, at de skaber blikfang. Alt i alt er statement smykker en fantastisk forårstrend, der kan spice dit forårslook op og tilføje et vovet og unikt element til dit outfit.

 Maria Black statement

Stacking

Kan du heller ikke få nok af smykker? Heldigvis bliver stacking og layering kun mere og mere populært. Det refererer til, at man bærer flere smykker på én gang, ofte i kombination med hinanden og i samme område. Det kan for eksempel være at bære flere halskæder på én gang eller fylde dit øre med forskellige øreringe. Tilsammen giver det dig et unikt look og et personligt udtryk, og du kan ”stacke” præcis efter behov, lyst og humør. Kombinationen af muligheder er mange, og det er en sjov måde at eksperimentere med dine smykker på. I bund og grund handler stacking om at lege med forskellige størrelser, længder og strukturer. Mottoet er ’more is more’, og det er vi kæmpe fan af.

 

Stacking smykker 

Med foråret lige om hjørnet er der masser af spændende smykketendenser at glæde sig til. Gennem disse fantastiske forårstrends kan du udtrykke din personlige stil og tilføje et unikt touch til dit outfit. Om du er til det iøjnefaldende eller det mere simple look, så er disse trends fyldt med muligheder, og der er med garanti noget for enhver smag. Med disse smykketrends sikrer du dig, at du ser fantastisk ud, uanset hvor du går hen.