May 24, 2023

Den perfekte gave til studenten 2024

Den perfekte gave til studenten 2024

Snart er studenterhuerne påsat, eksamenerne bestået og så er det tid til at fejre de unge, glade studenter. Det er noget helt særligt at blive student, og det er en tid, som den hårdtarbejdende studerende har ventet længe på og som med sikkerhed aldrig vil blive glemt. Derfor skal den søde og bekymringsfrie studentertid selvfølgelig fejres. Det betyder også, at gaverne skal være noget helt specielt. Så hvis du er på udkig efter den perfekte gave til den kommende student, hjælper vi dig på vej lige her. Et ur eller et smykke er noget af det mest velegnede til studentergaver, fordi begge har en tidløs kvalitet. Et unikt og personligt ur eller smykke bringer glæde og vil for evigt minde den nyudklækkede student om denne særlige milepæl i deres liv. Ved at forære et smukt og tidløst smykke giver du studenten et minde for livet. Vi har her på siden samlet de fineste gaveidéer til både ham og hende, der ikke kun vil pynte i studentertiden, men også mange år efterfølgende. Læs med her og lad dig inspirere til studentergaven 2024.

 

Studentergaver til hende

Fejr studinen med et elegant og betydningsfuldt smykke, der vil få hende til at skinne. Uanset om det er en halskæde, et armbånd, øreringe eller en ring, vil smykket være en evig kilde til glæde og minder. Hos Vibholm har vi alle former for smykker til alle former for kvinder, og du kan derfor med garanti finde et, der falder lige i studinens smag. Med et smykke viser du, at der er lagt sjæl og tanke i, hvad der passer præcis til den heldige studine, du er med til at fejre. Find inspiration til den perfekte studentergave til hende lige her.

 Studentergaver til hende

1. Georg Jensen - Daisy ørestikker - 895 kr. / 2. LuvaLu Jewellery - Pearly Shine halskæde - Forgyldt sølv - 599 kr. / 3. Diamond by Vibholm - Solitairering - 14 kt. guld - 3.999 kr. / byBiehl - Ocean Flow Duo Sparkle ring - sølv - 795 kr. / CAVI Watches - Izar ur - bicolor stål - 1.299 kr. 


Studentergaver til ham

Studenten skal fejres med stil og med en personlig og betydningsfuld gave, der vil blive husket. Her er et flot herreur eller -smykke en oplagt gaveidé. Et ur er ikke kun et praktisk og stilfuldt tilbehør, det kan også have stor symbolsk betydning. Et armbånd, en halskæde eller en ring kan tilføje stil, maskulinitet og personlig betydning til enhver students look. Vælg et smykke eller et ur, der afspejler hans stil og personlighed og som fremadrettet vil minde ham om den vidunderlige studentertid. Her er vores bud på den perfekte studentergave til ham.

 Studentergaver til ham

Georg Jensen - Square Nøglering - 369 kr. / Vibholm Men - halskæde med stort tag - Stål - 229 kr. / Festina - Ceramic Chrono Herreur - 1.998 kr. / CAVI Watches - Toliman ur - stål - 899 kr. / Vibholm SØLV - Signet Herrering - 599 kr. 


Studentergaver fra forældre

Studentertiden er en skøn tid at være i – også for forældrene. Når dit barn afslutter sin studietid og skal fejres som nyudklækket student, er det en tid fyldt med stolthed, glæde og kærlighed. Som forælder ønsker man at give en gave, der er betydningsfuld og som symboliserer denne stolthed og kærlighed. Her er et unikt og personligt smykke den perfekte idé, fordi det udstråler tidløshed samtidig med, at det har en følelsesmæssig værdi. Et smykke med en historie er altid noget helt specielt og her er milepælen som student ingen undtagelse. Når du forærer et smykke i studentergave til dit barn, foreviges alle minderne om denne skønne tid på allerfineste vis.

 

En personlig studentergave

Der er utrolig mange muligheder, når det kommer til studentergaver. Men ligesom til dåb, konfirmation, runde fødselsdage og bryllupper er et smykke altid den bedste gaveidé, hvis du ønsker at give en personlig gave. Et smykke kan bæres i mange år og være et minde for livet for den heldige student. At give et smykke som studentergave er en vidunderlig gestus, der symboliserer fejringen af en stor præstation samt markerer en overgang til en ny fase i livet. Du kan vælge et smykke med et vedhæng eller et symbol, der betyder noget for studenten eller afspejler studentens personlighed, for eksempel en halskæde med studentens stjernetegn. Et af de mest betydningsfulde aspekter ved at give et smykke i studentergave er muligheden for at personliggøre det. Hvis du ønsker at gøre gaven endnu mere personlig og unik, så husk, at vi hos Vibholm tilbyder gravering på smykker og ure.

 

Hvis du mangler yderligere inspiration til den perfekte studentergave, har vi her samlet en masse smykker og ure fra vores sortiment, der vil glæde enhver nyudklækket student.

Derudover står vi selvfølgelig også klar ude i butikkerne til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til en kommende student. Find din nærmeste Vibholm butik her!