May 01, 2023

5 gode smykke gaver til mor

5 gode smykke gaver til mor

Mors dag er lige rundt om hjørnet, og derfor vil vi gerne være med til at hylde alle mødre. Måske glemmer du, i hverdagen, at vise og fortælle din mor, hvor meget hun i virkeligheden betyder for dig, men alle mødre fortjener at blive fejret og forkælet på mors dag. Mors dag er en særlig dag, hvor du viser din taknemmelighed og kærlighed til en af dem, der har givet dig livet og højst sandsynligt er en af de allervigtigste personer i dit liv. En af de bedste måder at vise din påskønnelse på, er ved at give din mor en helt særlig gave, som hun vil værne om i mange år frem og som vil minde hende om dig. Der findes ikke én bestemt ting, man skal give sin mor i Mors dags-gave, men et smykke er altid en fantastisk gaveidé, fordi det er en personlig og betydningsfuld gave, der holder i flere år. Der er noget tidløst og elegant ved smykker, og når de gives i gave, betragtes de ofte som et symbol på kærlighed.

Mors dag er altid den 2. søndag i maj. Hvis du endnu ikke har fundet den perfekte gave eller blot mangler lidt inspiration til, hvilket smykke det skal være, har vi her samlet fem fine og personlige gaveidéer til Mors Dag-gave.

 

Maria Black - MOM ring Limited Edition

Vibholm x maria black mom ring

 

En af Maria Blacks mest ikoniske styles, er uden tvivl den originale og populære MOM ring, og nu kommer den i et nyt limited edition design, særligt udviklet til Vibholm. Ringen er med hvid zirkonia og fås både i sølv og forgyldt sølv. Den populære MOM ring er et musthave smykke og et fashion statement, du enten kan give til en mor, en kommende mor, eller til dig selv for at ære din egen mor. Denne unikke udgave med hvid zirkonia forhandles eksklusivt hos Vibholm og koster fra 1.199,00 kr.

 

Pandora - Dangle Heart & Mum charm

Pandora - Dangle Heart & Mum charm

Overrask hende med et Hjerte & Mum Charm. Charmet er håndforarbejdet i sterlingsølv, og det hjerteformede vedhæng forrest er omkranset af lyserøde krystaller og pyntet med en skrift med ordet "Mum", hvor U'et, er erstattet af et hjerte indfattet med en matchende sten. Det bagerste hjerteformede vedhæng er dekoreret med ordene "All of me loves all of you" i et gentaget mønster. En række af lyserøde funklende sten pryder øsknet. Få din mor til at smile med dette farverige smykke. Dangle Heart & Mum charm koster 599,00 kr.

 

Sif Jakobs - Caro halskæde, flerfarvede sten

HALSKÆDE CARO - 18 KARAT FORGYLDT MED MULTIFARVEDE ZIRKONER

Caro halskæden, fra Sif Jakobs Mors Dags kollektion 2023, er udført i sterling sølv med en blankpoleret 18 karats forgyldning på overfladen. Hjertets front er dækket med håndbesatte, facetslebne zirkoner i flere forskellige farver, og halskæden kan bruges som den perfekte Mors Dags gave og koster 1.399,00 kr.

 

byBiehl - Just Love halskæde 

Just Love hjerte halskæde

Just Love hjerte halskæde fra byBiehl symboliserer kærlighed - i alle former og konstellationer. Uanset type, er kærlighed noget af det største vi har. byBiehl vil vi gerne fejre kærligheden med den nye og nostalgiske kollektion 'Just Love'. Giv din mor en gave fra hjertet med Just Love halskæden. Halskæden er fremstillet i Sterling sølv med Zirkonia og koster 645,00 kr.

 

 

Mors Dag pakke

Vibholm morsdag pakke

Vi ved at det kan være svært at finde den perfekte gave til mors dag. Derfor har vi gjort det ekstra nemt for dig i år. Ved køb af Mors dags pakken får du et smykkeskrin fra Day Et og en smuk ’livets træ’ halskæde udført i forgyldt sterlingsølv fra Vibholms egen kollektion. Livets træ symboliserer ’familie’ gennem sit indviklede netværk af grene. Mors dag pakken kan fåes med både sølv og forgyldt halskæde og koster 399 kr. 


Se alle vores gaveidéer til Mors Dag her



Mangler du yderligere inspiration til den perfekte Mors dags-gave, har vi her samlet en masse smykker fra vores smykkeunivers, der vil glæde enhver mor på Mors dag. Hvis du har et fast budget, har vi inddelt smykkerne i kategorier i henholdsvis gaver under 500 kr., gaver under 1000 kr. og gaver over 1000 kr.

Derudover står vi selvfølgelig også klar ude i butikkerne til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til din mor. Find din nærmeste Vibholm butik her!