May 17, 2023

5 gode gaveidéer til Fars dag 2024

5 gode gaveidéer til Fars dag 2024

Fars dag er lige rundt om hjørnet, og det er dagen, hvor vi skal ære og fejre de fantastiske fædre i vores liv. Men det kan være svært at finde ud af, hvad den helt rigtige gave til din far skal være. Mange fædre har, hvad de har brug for, så det kan nemt føles som om, at man skal finde på gaven til manden, der har alt. Derfor er vi her for at gøre det hele lidt nemmere for dig. Vi giver dig inspiration til, hvad du skal give manden, der har alt eller bare ikke har nogen ønsker og hjælper dig med at finde en Fars dags-gave, som din far vil sætte pris på og værdsætte mange år frem.


Det er en god idé at fejre Fars dag med tidløse gaver som fremadrettet vil minde ham om dig. Her er et smykke eller et ur en oplagt idé. Herresmykker er en trend, der bliver mere og mere populær, og perler har blandt andet også fundet sin vej til mændene. Du kan derfor nemt gøre ham glad med et moderne herresmykke. Du kan også vælge et gå med et nyt ur. Man kan aldrig få for mange ure, og det er oplagt at have et ur til enhver anledning. Ønsker du at gøre gaven endnu mere personlig? Så husk, at vi tilbyder gravering i plader og bagpå ure.

 

Hvornår er fars dag? 

Fars dag falder og fejres altid den 5. juni – samme dag som Grundlovsdag. Husk at hyld din far og find inspiration her på siden til den perfekte gave. Vi har samlet 5 personlige gaveidéer til manden, der har alt.

 

Gave ideer fars dag
1. Vibholm Men - halskæde med lille tag - Stål - 199 kr./ 2. Vibholm Men - armbånd med lava og grønne sten - Stål - 349 kr. / 3. Jeberg Jewellery - Leo Mens armbånd - sølv - 550 kr. / 4. CAVI Watches - Scutum ur - stål - 1299 kr. / 5. Jaguar - Hybrid Diver Special Edition ur - J929/1 - 5998 kr.

 

 

Hvis du stadig mangler inspiration til den rigtige Fars dags-gave, har vi her samlet en masse smykker og ure, der vil glæde enhver far på Fars dag. Du kan også tilgå kategorierne herreure og herresmykker og se vores store udvalg. 



Derudover står vi selvfølgelig også klar ude i butikkerne til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til din far. Find din nærmeste Vibholm butik her!