Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag - Søndag: 10.00 til 17.00

Smykkereparationer

Reparation af smykker
Er dit smykke gået i stykker? Vi kan hjælpe dig! Kig forbi butikken og hør mulighederne for reparation af netop dit smykke. Kan vi ikke fikse det med det samme, så kan du roligt overlade det til os, så sendes vi det til vores guldsmed.


Rengøring af smykker
Trænger dine smykker til nyt liv? Måske dine sølvsmykker er blevet mørke, eller beskidte omkring stenene? Vi kan rense dine smykker og pudse dem fine igen. Du kan selv holde det vedlige ved at bruge vores smykkepleje. Læs mere om hvordan du plejer dine smykker her.

Omtrækning af perlesmykker
Hvis din perlekæde blevet løs trækker vi den om i butikken, så den bliver som ny. Du skal forvente et par dages leveringstid. Du kan læse mere om hvordan du plejer og forlænger holdbarheden af perlerne her.

Urreparationer

Batteriskift
Trænger dit ur til batteri? Så kig forbi vores butik, her skifter vi ofte batteri i dit ur med det samme. Det koster mellem 110-145 kr. Hvis dit ur skal tryktestes sender vi uret til vores egen urmager. Det koster 275 kr. og du kan forvente en leveringstid på 1-2 uger. Du kan læse mere om batteriskift her.


Afkortning af ure lænker
Få tilpasset dit ur. Vi kan afkorte uret med det samme så det passer til dit håndled. Har du købt uret hos Vibholm gør vi det uden beregning.


Skift af urrem
Er din urrem slidt? Vi har et fint udvalg af remme i butikken. Kig forbi og find din nye rem. Holder din rem ikke særlig længe, kan du læse mere om hvordan du forlænger levetiden af remme her.

Gamle smykker til nye

Vurdering af smykker
Er du i tvivl om hvad dit smykke er værd? Kig forbi butikken, hvor vi ofte kan give en vurdering af dine smykker med det samme. Er det et smykke vi ikke kan vurdere med det samme, sender vi det til vores guldsmed.

Køb af gammelt guld og sølv
Ønsker du at sælge dine smykker? Vi køber gerne! Kom forbi butikken og få en pris.

Forvandle gamle smykke til nye
Er du træt af dine gamle smykker? Vi kan omsmelte dine smykker til nye. Kig forbi butikken og hør nærmere.

Huller i ørerne

Drømmer du om huller i ørerne? Få lavet huller i ørerne i vores butik på en tryg og sikker måde.

Hos Vibholm laver vi huller i ørerne fra 4 år og op. Det er dog individuelt for hver butik om der laves huller i ørerne på børn under 4 år. Du er altid velkommen til at ringe til vores butik og høre nærmere. Er du under 18 år, skal du have en fuldmagt med fra din værge, som skal godkende vilkårene for huller i ørerne.

Læs vores trin for trin guide til, hvordan det foregår, at få lavet huller i ørerne her.