Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag - Søndag: 10.00 - 17.00

Smykkereparationer

Reparation af smykker

Hvis dit smykke er gået i stykker, kan vi hjælpe dig hos Vibholm i Kolding Storcenter. Kig forbi butikken, og hør mulighederne for reparation af netop dit smykke. Skulle det ske, at vi ikke kan fikse det med det samme, så kan du roligt overlade det til os alligevel. Så sender vi det nemlig til vores guldsmed i stedet.

Rengøring af smykker

Trænger dine smykker til nyt liv? Det kan blandt andet være, at du føler, at dine sølvsmykker er blevet lidt mørkere eller beskidte omkring stenene? Hos Vibholm kan vi rense dine smykker og pudse dem fine igen. Når dine smykker atter skinner som nye, kan du få vejledning hos os om, hvordan du kan holde smykkerne ved lige ved hjælp af vores smykkepleje. 

Læs mere om hvordan du plejer dine smykker her.

Omtrækning af perlesmykker

Føler du, at din perlekæde er blevet løs og hænger lidt? Så kig forbi Vibholm, din moderne smykkebutik, hvor vi kan trække din perlekæde om, så den bliver som ny. Du skal forvente et par dages leveringstid. 

Du kan læse mere om hvordan du plejer og forlænger holdbarheden af perlerne her.

Urreparationer

Batteriskift

Har du brug for at få skiftet batteri i dit ur? Hos vores butik i Kolding Storcenter skifter vi ofte batteri i dit ur med det samme. Det koster mellem 110-145 kroner. Hvis dit ur skal tryktestes, sender vi uret til vores egen urmager. Det koster 275 kroner, og du kan forvente en leveringstid på en til to uger. 

Du kan læse mere om batteriskift her.

Afkortning af urlænker

Passer uret ikke helt? Du kan få tilpasset dit ur af vores faguddannede personale, så dit ur passer, som du ønsker. Vi kan afkorte uret med det samme, så det passer til dit håndled – uanset om du foretrækker en tætsiddende eller løs pasform. Har du endda købt uret hos Vibholm, gør vi det helt uden beregning.

Skift af urrem

Er din urrem begyndt at se lidt slidt ud? Så kan det være tid til at skifte den til en ny. Vi har et fint udvalg af remme i butikken, så kig forbi, og find din nye rem. Oplever du, at din rem ikke holder særlig længe, kan du læse mere om hvordan du forlænger levetiden af remmen her.

Gamle smykker til nye

Vurdering af smykker

Vil du gerne vide, hvad dit smykke er værd? Kig forbi vores butik, hvor vi ofte kan give en vurdering af dine smykker med det samme. Er det et smykke, vi ikke kan vurdere med det samme, sender vi det til vores guldsmed, der præcist kan vurdere modesmykker såvel som traditionelle smykker.

Køb af gammelt guld og sølv

Ønsker du at sælge dine smykker i guld eller sølv? Vi køber gerne. Kom forbi butikken, og få en pris på dine gamle smykker.

Giv dit gamle smykke nyt liv

Er du træt af dine gamle smykker? Hos Vibholm kan vi omsmelte dine smykker til nye. Kig forbi butikken, og hør nærmere om netop dine muligheder.

Huller i ørerne

Drømmer du om huller i ørerne? Få lavet huller i ørerne i vores butik, hvor der er fokus på tryghed og sikkerhed.

Hos Vibholm laver vi huller i ørerne fra fire år og op. Det er dog individuelt for hver butik, om der laves huller i ørerne på børn under fire år. Du er derfor altid velkommen til at ringe til din lokale butik og høre nærmere. Er du under 18 år og ønsker huller i ørerne, skal du have en fuldmagt med fra din værge, som skal godkende vilkårene for huller i ørerne.

Læs vores trin for trin guide til, hvordan det foregår at få lavet huller i ørerne her.

Gravering

Hos Vibholm har du mulighed for at få dine smykker graveret. Vi tilbyder flere forskellige slags graveringsmuligheder. Disse er blandt andet maskinegravering, håndgravering, og ringgravering. Gravering er en af de bedste måder at personliggøre dit smykke på – uanset om det er til dig selv, eller om det skal bruges som en gave.

Når det kommer til gravering, kan det være alt såsom: 

  • Et smykke
  • En sparebøsse
  • En pokal
  • Et dåbsrør 

Eller måske endda noget helt femte – der er mange muligheder. En gravering kan indeholde navne, beskeder, datoer eller endda i nogle tilfælde symboler. Det er helt op til dig, hvad der skal skrives, og hvilke ting du vil have graveret på.

Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du besøge din lokale Vibholm-butik og blive klogere på, hvilke graveringsmuligheder, der passer bedst til lige netop dig og dit produkt. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål.

Læs mere om gravering her

Din smykkebutik i Kolding Storcenter

Kolding Storcenter er et indkøbscenter beliggende i Koldings nordlige bydel. Det er Jyllands største indkøbscenter, hvorfor du selvfølgelig også kan finde en Vibholm butik derinde. Her står vi klar til at tage imod dig og invitere dig ind i en verden af betagende ure og smykker.

I vores butik kan du udforske et varieret udvalg af smykker, der spænder fra tidløse klassikere til de mere moderne designs. Uanset om du søger det perfekte hverdagssmykke eller en mindeværdig gave til en særlig lejlighed, har vores udvalg noget for enhver smag. Vores erfarne team står gerne klar til at hjælpe dig med at finde det ideelle smykke, der fuldender din personlige stil og opfylder dine individuelle behov.

Lad Vibholm gøre dig klar til den store dag

Hos Vibholm er vi også eksperter inden for forlovelses- og vielsesringe. Vi forstår vigtigheden bag disse ringe og stræber derfor efter at hjælpe dig med at vælge noget, der vil være lige så tidløst som jeres kærlighedshistorie. Vores specialister vil guide dig gennem vores imponerende udvalg af ringe og give dig den personlige opmærksomhed og rådgivning, du fortjener for at træffe den rigtige beslutning.

Udforsk et bredt udvalg af smarte ure

Når det kommer til ure, har vi et omfattende udvalg af stilfulde modeller fra alverdens mærker. Vi har alt fra klassiske urdesigns til de mere moderne ure. Uanset om du søger et ur, du kan give i gave eller et ur til dig selv, vil vores erfarne personale hjælpe dig med at finde det helt rigtige.

Besøg Vibholm i Kolding Storcenter

For os er det afgørende at skabe en god og mindeværdig shoppingoplevelse for dig. Vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen, besvare dine spørgsmål og give dig professionel rådgivning, når du besøger vores butik. Uanset om du leder efter den perfekte gave, et smykke til en speciel begivenhed eller et nyt ur, er vi her for at hjælpe dig med at finde det, der bedst passer til dig. 

Besøg os i Kolding Storcenter, og lad os sammen finde det smykke eller ur, der vil berige netop din samling af smykker og ure. Vi stræber efter at opfylde dine forventninger på enhver måde og ser frem til at møde dig og dele vores passion for smykker og ure med dig.