Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: 11.00 - 16.00

Smykkereparationer

Reparation af smykker

Er dit smykke gået i stykker? Hos Vibholm i Herning Centret kan vi hjælpe dig. Kig forbi butikken, og hør mere om mulighederne for reparation af netop dit smykke. Kan vi ikke fikse det med det samme, så kan du roligt overlade det til os alligevel. Så sender vi det nemlig til vores guldsmed i stedet, der gør dit smykke så godt som nyt.

Rengøring af smykker

Virker dine smykker mindre skinnende? Måske er dine sølvsmykker blevet mørke eller beskidte omkring stenene? Hos Vibholm kan vi rense dine smykker og pudse dem fine igen. Herefter kan du selv holde det vedligeholdt ved at bruge vores smykkepleje. 

Læs mere om hvordan du plejer dine smykker her.


Omtrækning af perlesmykker

Hvis din perlekæde er blevet løs, trækker vi den om i butikken, så den bliver som ny. Du kan forvente et par dages leveringstid. 

Læs mere om hvordan du plejer og forlænger holdbarheden af dine perler her.

Urreparationer

Batteriskift

Trænger dit ur til nyt batteri? Så kig forbi vores butik, hvor vi ofte skifter batteri i dit ur med det samme. Det koster mellem 110-145 kroner. Hvis dit ur skal tryktestes, sender vi det til vores egen urmager. Det koster 275 kroner og du kan forvente en leveringstid på en til to uger. 

Du kan læse mere om batteriskift her.

Afkortning af urlænker

Er dit ur for løst? Så kan du få tilpasset dit ur hos os. Vi kan afkorte uret med det samme, så det passer til netop dit håndled. Har du købt uret hos Vibholm, gør vi det uden beregning – er det købt et andet sted koster det 199 kroner. 

Skift af urrem

Er din urrem slidt? Hos Vibholm i Herning Centret har vi et fint udvalg af remme til enhver smag. Kig forbi, og find din nye rem. 

Hvis du føler, at din rem ikke holder særlig længe, kan du læse mere om hvordan du forlænger levetiden af remmen her.

Gamle smykker til nye

Vurdering af smykker

Er du i tvivl om, hvad dit smykke er værd? Kig forbi butikken, hvor vi ofte kan give en vurdering af dine smykker med det samme. Er det et smykke, vi ikke selv kan vurdere med det samme, sender vi det til vores guldsmed, så du får den mest korrekte pris.

Køb af gammelt guld og sølv

Ønsker du at sælge dine smykker? Vi køber gerne! Kom forbi butikken, og få en pris.

Tryl dine gamle smykke til nye designs

Er du træt af dine gamle smykker? Vi kan omsmelte dine smykker til nye. Kig forbi vores butik, og hør nærmere.

Huller i ørerne

Drømmer du om huller i ørerne? Få lavet huller i ørerne i vores butik på en tryg og sikker måde.

Hos Vibholm laver vi huller i ørerne fra fire år og op. Det er dog individuelt for hver butik, om der laves huller i ørerne på børn under fire år. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til vores butik og høre nærmere. Er du under 18 år, skal du have en fuldmagt med fra din værge, som skal godkende vilkårene for huller i ørerne.

Læs vores trin for trin guide til, hvordan det foregår at få lavet huller i ørerne her.

Gravering

Hos Vibholm har du mulighed for at få dine smykker graveret. Vi tilbyder flere forskellige slags graveringsmuligheder. Disse er blandt andet:

  • Maskinegravering
  • Håndgravering
  • Ringgravering

Gravering er en af de bedste måder at personliggøre dit smykke på, uanset om det er til dig selv, eller om det skal bruges som en gave.

Når det kommer til gravering, kan det laves på alt lige fra et smykke, en sparebøsse, en pokal, et dåbsrør eller noget helt femte – der er mange muligheder. En gravering kan indeholde navne, beskeder, datoer eller endda i nogle tilfælde symboler. Det er helt op til dig, hvad der skal skrives, og hvilke ting du vil have graveret på.

Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du besøge din lokale Vibholm butik i Herning Centret og blive klogere på, hvilke graveringsmuligheder der passer bedst til lige netop dig og dit produkt. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål.

Læs mere om gravering her

Besøg Herning Centret, når du leder efter en guldsmed

Herning Centret er Midtjyllands største shoppingcenter og ligger ved Herning Motorvejen og Midtjyske Motorvej. I centret finder du selvfølgelig en Vibholm-butik, der er din ultimative destination for fantastiske ure og smykker. Vi er stolte af at være en del af det livlige shoppingmiljø i Herning, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik.

Vores sortiment af smykker er mangfoldigt og omfatter alt fra tidløse klassikere til de mest moderne og unikke designs. Uanset om du leder efter det perfekte hverdagssmykke eller en uforglemmelig gave til en særlig begivenhed, har vi noget til enhver smag. Vores erfarne medarbejdere vil med glæde hjælpe dig med at finde det ideelle smykke, der passer til din stil og dine behov.

Når det kommer til ure, har vi også noget for enhver smag. Vores omfattende udvalg af ure spænder fra klassiske ure fra forskellige anerkendte mærker til mere moderne og detaljerige modeller. Uanset hvilket ur du søger, kan vores erfarne personale hjælpe dig med at finde det ideelle ur.

Find den helt perfekte ring til den store dag

Hos Vibholm er vi også specialister inden for forlovelses- og vielsesringe. Vi ved, at disse ringe symboliserer en dyb og betydningsfuld kærlighed, og vores mål er at hjælpe dig med at vælge dem, der er perfekte for jer. Vores eksperter vil guide dig gennem vores imponerende udvalg og give dig den opmærksomhed og rådgivning, du har brug for.


Find smykker til enhver anledning hos Vibholm

Vi sætter en ære i at opfylde dine smykke- og ur-ønsker. Vores dedikerede team står klar i Herning Centret til at byde dig velkommen, besvare alle dine spørgsmål og yde professionel rådgivning, så du får en mindeværdig shoppingoplevelse. 

Uanset om du er på udkig efter den perfekte gave, et smykke til en særlig anledning eller et nyt ur til dig selv, er vi her for at hjælpe dig med at finde det, der passer bedst til dig. Besøg os i Herning Centret, og lad os sammen finde det smykke eller ur, der vil berige din samling bedst muligt. Vi ser frem til at møde dig og dele vores passion for smykker og ure med dig.