Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag - Søndag: 10.00 - 17.00
Helligdage: Lukket

Smykkereparationer

Reparation af smykker
Er dit smykke gået i stykker? Vi kan hjælpe dig! Kig forbi butikken, og hør mulighederne for reparation af netop dit smykke. Kan vi ikke fikse det med det samme, så kan du stadig overlade det til os. Vi sender smykket til vores guldsmed, der kan gøre dit smykke så godt som nyt igen.


Rengøring af smykker
Trænger dine smykker til nyt liv eller måske bare en kærlig hånd? Måske er dine sølvsmykker blevet mørke eller beskidte omkring stenene? Hos Vibholm kan vi rense dine smykker og pudse dem fine igen. Du kan bagefter selv holde det ved lige ved at bruge vores smykkepleje. Læs mere om hvordan du plejer dine smykker her.

Omtrækning af perlesmykker
Hvis din perlekæde er blevet løs, trækker vi den om i butikken, så den bliver som ny. Du skal forvente et par dages leveringstid. Du kan læse mere om hvordan du plejer og forlænger holdbarheden af perlerne her.

Urreparationer

Batteriskift
Trænger dit ur til nyt batteri? Så kig forbi vores butik – her skifter vi ofte batteri i dit ur med det samme. Det koster mellem 110-145 kroner. Hvis dit ur skal tryktestes, sender vi uret til vores egen urmager. Det koster 275 kroner, og du kan forvente en leveringstid på en til to uger. 

Du kan læse mere om batteriskift her.


Afkortning af urlænker
Hos Vibholm kan du få tilpasset dit ur. Vi kan afkorte uret med det samme, så det passer til dit håndled. Har du købt uret hos Vibholm, gør vi det helt uden beregning. Hvis dit ur er købt et andet sted, kan du naturligvis stadig hjælpe dig. Det koster 199 kroner at få tilpasset dit ur, der ikke er købt hos os. 


Skift af urrem
Er din urrem slidt? Vi har et fint udvalg af remme i butikken. Kig forbi, og find din nye rem. På den måde kan du give dit ur nyt liv, så du kan få glæde af det i mange år endnu.


Føler du, at din rem ikke holder særlig længe? Så kan du få gode råd til at passe godt på remmen hos Vibholm. Læs mere om hvordan du forlænger levetiden af urremme her.

Byt gammelt til nyt hos Vibholm

Vurdering af smykker
Er du i tvivl om, hvad dit smykke er værd? Kig forbi vores butik, hvor vi ofte kan give en vurdering af dine smykker med det samme. Er det et smykke, vi ikke kan vurdere med det samme, sender vi det til vores guldsmed, så du kan få et præcist bud på smykkets værdi.

Køb af gammelt guld og sølv
Ønsker du at sælge dine smykker? Vi køber gerne! Kom forbi butikken med de smykker, du ønsker at sælge, og få en pris.

Forvandle gamle smykke til nye
Er du træt af dine gamle smykker? Hos Vibholm kan vi omsmelte dine smykker til nye. Kig forbi butikken, og hør nærmere om dine muligheder.

Huller i ørerne

Drømmer du om huller i ørerne? Få lavet huller i ørerne i vores butik på en tryg og sikker måde. Vi bruger udelukkende sterile produkter, så du kan få det bedst mulige resultat. Når vi laver huller i ørerne, kan du selv bestemme, om vi skal lave huller i begge ører samtidigt, eller om du blot vil have ét hul lavet – eller måske to huller i samme øre.

Hos Vibholm laver vi huller i ørerne fra fire år og op. Det er dog individuelt for hver butik, om der laves huller i ørerne på børn under fire år. Du er altid velkommen til at ringe til vores butik og høre nærmere. Er du under 18 år, skal du have en fuldmagt med fra din værge, som skal godkende vilkårene for huller i ørerne.

Læs vores trin for trin guide til, hvordan det foregår at få lavet huller i ørerne her. Vi vil desuden altid guide dig i forbindelse med at få huller i ørerne, så du kan passe bedst muligt på dig selv og øreringene. For eksempel fortæller vi dig tydeligt, hvor længe du skal lade øreringene sidde, inden du må skifte dem ud med andre øreringe.


Hul i næsen

Hos Vibholm i Friis Shoppingcenter kan du også få lavet hul i næsen. Læs mere om, hvordan piercing i næsen foregår her.

Gravering

Hos Vibholm har du mulighed for at få dine smykker graveret. Vi tilbyder flere forskellige slags graveringsmuligheder såsom: 

  • - Maskinegravering
  • - Håndgravering
  • - Ringgravering


Gravering er en af de bedste måder at personliggøre dit smykke på, uanset om det er til dig selv, eller om det skal bruges som en gave.

Når det kommer til gravering, kan vi gravere alt lige fra et smykke, en sparebøsse, en pokal, et dåbsrør eller noget helt femte – der er mange muligheder. En gravering kan indeholde navne, beskeder, datoer eller endda i nogle tilfælde symboler. Det er helt op til dig, hvad der skal skrives, og hvilken genstande du vil have graveret.

Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du besøge din lokale Vibholm-butik og blive klogere på, hvilke graveringsmuligheder der passer bedst til lige netop dig og dit produkt. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål.

Læs mere om gravering her

Din smykkebutik i Friis Shoppingcenter

Friis Shoppingcenter er placeret midt i Aalborg og er en del af gågademiljøet. Friis Shoppingcenter er et trendy og populært indkøbsmekka, som er en uundværlig del af Aalborgs shoppingmiljø, og selvfølgelig finder du her en Vibholm-butik, hvor vi kan vejlede dig i alt vedrørende håndlavede smykker, huller i ørerne, Aalborg som shoppingmekka og meget mere.

I Vibholm, beliggende i Friis Shoppingcenter, præsenterer vi dig for et omfattende sortiment af smykker til enhver pris. Du finder alt fra tidløse klassikere til de seneste og mere moderne designs. Uanset om du søger smykker til din hverdag eller til en særlig begivenhed, kan vi tilbyde smykker, der passer til din personlige smag. Vores ekspertise omfatter også forlovelses- og vielsesringe, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den ideelle ring, der symboliserer jeres kærlighed. Vi er stolte af at præsentere vores kunder for det mest eksklusive udvalg af luksussmykker.

Vores samling af ure er lige så imponerende som vores smykkesortiment. Her finder du ure fra mange velkendte mærker og en masse forskellige modeller. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde det perfekte ur eller smykke til dig selv eller en, du holder af.

Besøg os i midten af Aalborg

Kom forbi vores butik i Friis Shoppingcenter i Aalborg, og udforske vores omfattende sortiment af ekstraordinære ure og smykker. Vores engagerede team er klar til at byde dig velkommen, svare på dine spørgsmål og assistere dig med at finde det perfekte smykke eller ur, der matcher din personlige stil og dine behov. Vi ser frem til at møde dig og dele vores entusiasme for smykker og ure med dig.