Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag - Søndag: 10.00 - 17.00

Smykkereparationer

Reparation af smykker
Er dit smykke gået i stykker? Vi kan hjælpe dig! Kig forbi butikken og hør mulighederne for reparation af netop dit smykke. Kan vi ikke fikse det med det samme, så kan du roligt overlade det til os, så sendes vi det til vores guldsmed.


Rengøring af smykker
Trænger dine smykker til nyt liv? Måske dine sølvsmykker er blevet mørke, eller beskidte omkring stenene? Vi kan rense dine smykker og pudse dem fine igen. Du kan selv holde det vedlige ved at bruge vores smykkepleje. Læs mere om hvordan du plejer dine smykker her.

Omtrækning af perlesmykker
Hvis din perlekæde blevet løs trækker vi den om i butikken, så den bliver som ny. Du skal forvente et par dages leveringstid. Du kan læse mere om hvordan du plejer og forlænger holdbarheden af perlerne her.

Urreparationer

Batteriskift
Trænger dit ur til batteri? Så kig forbi vores butik, her skifter vi ofte batteri i dit ur med det samme. Det koster mellem 110-145 kr. Hvis dit ur skal tryktestes sender vi uret til vores egen urmager. Det koster 275 kr. og du kan forvente en leveringstid på 1-2 uger. Du kan læse mere om batteriskift her.


Afkortning af ure lænker
Få tilpasset dit ur. Vi kan afkorte uret med det samme så det passer til dit håndled. Har du købt uret hos Vibholm gør vi det uden beregning. Hvis dit ur er købt et andet sted koster det 199,- kr. 


Skift af urrem
Er din urrem slidt? Vi har et fint udvalg af remme i butikken. Kig forbi og find din nye rem. Holder din rem ikke særlig længe, kan du læse mere om hvordan du forlænger levetiden af remme her.

Gamle smykker til nye

Vurdering af smykker
Er du i tvivl om hvad dit smykke er værd? Kig forbi butikken, hvor vi ofte kan give en vurdering af dine smykker med det samme. Er det et smykke vi ikke kan vurdere med det samme, sender vi det til vores guldsmed.

Køb af gammelt guld og sølv
Ønsker du at sælge dine smykker? Vi køber gerne! Kom forbi butikken og få en pris.

Forvandle gamle smykke til nye
Er du træt af dine gamle smykker? Vi kan omsmelte dine smykker til nye. Kig forbi butikken og hør nærmere.

Huller i ørerne

Drømmer du om huller i ørerne? Få lavet huller i ørerne i vores butik på en tryg og sikker måde.

Hos Vibholm laver vi huller i ørerne fra 4 år og op. Det er dog individuelt for hver butik om der laves huller i ørerne på børn under 4 år. Du er altid velkommen til at ringe til vores butik og høre nærmere. Er du under 18 år, skal du have en fuldmagt med fra din værge, som skal godkende vilkårene for huller i ørerne.

Læs vores trin for trin guide til, hvordan det foregår, at få lavet huller i ørerne her.

Gravering

Hos Vibholm har du mulighed for at få dine smykker graveret. Vi tilbyder flere forskellige slags graveringsmuligheder. Disse er bl.a. Maskinegravering, håndgravering, og ringgravering. Gravering er en af de bedste måder at personliggøre dit smykke på, uanset om det er til dig selv, eller om det skal bruges som en gave.

Når det kommer til gravering kan det være alt lige fra et smykke, en sparebøsse, en pokal, et dåbsrør eller noget helt femte - der er er mange muligheder! En gravering kan indeholde navne, beskeder, datoer eller endda i nogle tilfælde symboler. Det er helt op til dig, hvad der skal skrives, og hvilken ting du vil have graveret på.

Hvis du er interesseret i at vide mere kan du besøge din lokale Vibholm butik og blive klogere på, hvilke graverings muligheder der passer bedst til lige netop dig og dit produkt. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål.

Læs mere om gravering her

Din smykkebutik i Esbjerg

BROEN Shopping er Vestjyllands største shoppingcenter og derfor en central del af shoppingmiljøet i Esbjerg. Centeret er beliggende i hjertet af Esbjerg, og blandt de 60 butikker finder du naturligvis en Vibholm-butik. Her står vores personale klar til at tage imod dig og vise dig det bedste inden for smykker og ure.

I Vibholms butik i BROEN Shopping, præsenterer vi dig for et omfattende sortiment af smykker i enhver prisklasse. Vores udvalg spænder fra klassiske, tidløse smykker til de nyeste og mere moderne designs. Om du er på udkig efter smykker, der skal pifte hverdagen op eller smykker til en helt unik begivenhed, kan vi tilbyde noget, der passer perfekt til din personlige stil. Vi er også specialister inden for forlovelses- og vielsesringe og er klar til at assistere med at finde den ideelle ring, der symboliserer kærlighed. Vores stolthed ligger i at præsentere vores kunder for det mest eksklusive udvalg af luksussmykker.

Vores samling af ure er lige så imponerende som vores smykkeudvalg. Her finder du ure fra velkendte mærker samt et bredt udvalg af diverse modeller. Vi ser frem til at vejlede dig og hjælpe dig med at finde det perfekte ur eller smykke til dig selv eller som en mindeværdig gave til en, du har kær.

Besøg vores butik i BROEN Shopping og udforsk vores brede og unikke udvalg af ekstraordinære ure og smykker. Vores fagudlærte personale står klar til give dig professionel rådgivning og besvare eventuelle spørgsmål i forbindelse med at vælge det perfekte smykke eller ur, der passer til din stil og dine individuelle behov. Vi glæder os til at byde dig velkommen og dele vores passion for smykker og ure med dig.