Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag - Søndag: 10.00 - 17.00

Smykkereparationer

Reparation af smykker
Er dit smykke gået i stykker? Vi kan hjælpe dig! Kig forbi butikken og hør mulighederne for reparation af netop dit smykke. Kan vi ikke fikse det med det samme, så kan du roligt overlade det til os, så sendes vi det til vores guldsmed.


Rengøring af smykker
Trænger dine smykker til nyt liv? Måske dine sølvsmykker er blevet mørke, eller beskidte omkring stenene? Vi kan rense dine smykker og pudse dem fine igen. Du kan selv holde det vedlige ved at bruge vores smykkepleje. Læs mere om hvordan du plejer dine smykker her.

Omtrækning af perlesmykker
Hvis din perlekæde blevet løs trækker vi den om i butikken, så den bliver som ny. Du skal forvente et par dages leveringstid. Du kan læse mere om hvordan du plejer og forlænger holdbarheden af perlerne her.

Urreparationer

Batteriskift
Trænger dit ur til batteri? Så kig forbi vores butik, her skifter vi ofte batteri i dit ur med det samme. Det koster mellem 110-145 kr. Hvis dit ur skal tryktestes sender vi uret til vores egen urmager. Det koster 275 kr. og du kan forvente en leveringstid på 1-2 uger. Du kan læse mere om batteriskift her.


Afkortning af ure lænker
Få tilpasset dit ur. Vi kan afkorte uret med det samme så det passer til dit håndled. Har du købt uret hos Vibholm gør vi det uden beregning. Hvis dit ur er købt et andet sted koster det 199,- kr. 


Skift af urrem
Er din urrem slidt? Vi har et fint udvalg af remme i butikken. Kig forbi og find din nye rem. Holder din rem ikke særlig længe, kan du læse mere om hvordan du forlænger levetiden af remme her.

Gamle smykker til nye

Vurdering af smykker
Er du i tvivl om hvad dit smykke er værd? Kig forbi butikken, hvor vi ofte kan give en vurdering af dine smykker med det samme. Er det et smykke vi ikke kan vurdere med det samme, sender vi det til vores guldsmed.

Køb af gammelt guld og sølv
Ønsker du at sælge dine smykker? Vi køber gerne! Kom forbi butikken og få en pris.

Forvandle gamle smykke til nye
Er du træt af dine gamle smykker? Vi kan omsmelte dine smykker til nye. Kig forbi butikken og hør nærmere.

Huller i ørerne

Drømmer du om huller i ørerne? Få lavet huller i ørerne i vores butik på en tryg og sikker måde.

Hos Vibholm laver vi huller i ørerne fra 4 år og op. Det er dog individuelt for hver butik om der laves huller i ørerne på børn under 4 år. Du er altid velkommen til at ringe til vores butik og høre nærmere. Er du under 18 år, skal du have en fuldmagt med fra din værge, som skal godkende vilkårene for huller i ørerne.

Læs vores trin for trin guide til, hvordan det foregår, at få lavet huller i ørerne her.

Gravering

Hos Vibholm har du mulighed for at få dine smykker graveret. Vi tilbyder flere forskellige slags graveringsmuligheder. Disse er bl.a. Maskinegravering, håndgravering, og ringgravering. Gravering er en af de bedste måder at personliggøre dit smykke på, uanset om det er til dig selv, eller om det skal bruges som en gave.


Når det kommer til gravering kan det være alt lige fra et smykke, en sparebøsse, en pokal, et dåbsrør eller noget helt femte - der er er mange muligheder! En gravering kan indeholde navne, beskeder, datoer eller endda i nogle tilfælde symboler. Det er helt op til dig, hvad der skal skrives, og hvilken ting du vil have graveret på.


Hvis du er interesseret i at vide mere kan du besøge din lokale Vibholm butik og blive klogere på, hvilke graverings muligheder der passer bedst til lige netop dig og dit produkt. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål.


Læs mere om gravering her

Din smykkebutik på Amager

Amager Centret er et indkøbscenter i bydelen Amagerbro på Amager i København. Du finder selvfølgelig en Vibholms butik i Amager Centret, hvor du kan opleve vores fantastiske sortiment af skønne ure og smykker. Vi glæder os sådan til at se dig i Vibholms butik i Amager Centret, hvor vi står klar til at hjælpe og guide dig!

Hos Vibholm mener vi, at smykker er en hyldest til elegance og skønhed. Vi har både smykker, der passer til fest og hverdag, og vi bestræber os altid på at have et opdateret udvalg af de nyeste smykker fra en masse forskellige brands. Vi tilbyder et bredt udvalg af designs, metaller og ædelstene og du finder alt fra ekstraordinære statement øreringe og ringe til elegante og tidløse halskæder og armbånd. Vi er også eksperter i forlovelses- og vielsesringe, og vi vil med glæde guide og hjælpe dig med at finde de helt perfekte ringe, der kan forevige jeres kærlighed.

Vi tilbyder selvfølgelig også et bredt og mangfoldigt udvalg af ure fra anerkendte mærker. Uanset om du leder efter et stilfuldt armbåndsur til hverdagen eller et elegant ur til en særlig begivenhed, har vi noget, der vil appellere til din unikke stil. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde dit nye smykke eller ur.

Besøg Vibholms butik i Amager Centret, og lad dig fordybe i en verden af smykker og ure i massevis. Uanset om du leder efter den perfekte gave til en, du holder af eller blot ønsker at forkæle dig selv med noget ekstraordinært, vil du kunne finde præcis det, der passer til dig og din personlige stil i vores butik. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det ideelle ur eller smykke, der vil pryde dit liv med skønhed og stil. Vores dedikerede og kyndige personale er altid til rådighed og klar til at besvare dine spørgsmål, dele deres ekspertise og guide dig gennem vores udvalg. Vi forstår, at købet af et ur eller smykke er en personlig oplevelse, og vi er her for at gøre den så god og mindeværdig som muligt. Vi ser frem til at byde dig velkommen og guide dig gennem vores spektakulære udvalg af ure og smykker.