Åbningstider

Mandag - Torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 09.30 - 15.00
Søndag: Lukket

Smykkereparationer

Reparation af smykker
Er dit smykke gået i stykker? Vi kan hjælpe dig! Kig forbi butikken og hør mulighederne for reparation af netop dit smykke. Kan vi ikke fikse det med det samme, så kan du roligt overlade det til os, så sendes vi det til vores guldsmed.


Rengøring af smykker
Trænger dine smykker til nyt liv? Måske dine sølvsmykker er blevet mørke, eller beskidte omkring stenene? Vi kan rense dine smykker og pudse dem fine igen. Du kan selv holde det vedlige ved at bruge vores smykkepleje. Læs mere om hvordan du plejer dine smykker her.

Omtrækning af perlesmykker
Hvis din perlekæde blevet løs trækker vi den om i butikken, så den bliver som ny. Du skal forvente et par dages leveringstid. Du kan læse mere om hvordan du plejer og forlænger holdbarheden af perlerne her.

Urreparationer

Batteriskift
Trænger dit ur til batteri? Så kig forbi vores butik, her skifter vi ofte batteri i dit ur med det samme. Det koster mellem 110-145 kr. Hvis dit ur skal tryktestes sender vi uret til vores egen urmager. Det koster 275 kr. og du kan forvente en leveringstid på 1-2 uger. Du kan læse mere om batteriskift her.


Afkortning af ure lænker
Få tilpasset dit ur. Vi kan afkorte uret med det samme så det passer til dit håndled. Har du købt uret hos Vibholm gør vi det uden beregning. Hvis dit ur er købt et andet sted koster det 199,- kr. 


Skift af urrem
Er din urrem slidt? Vi har et fint udvalg af remme i butikken. Kig forbi og find din nye rem. Holder din rem ikke særlig længe, kan du læse mere om hvordan du forlænger levetiden af remme her.

Gamle smykker til nye

Vurdering af smykker
Er du i tvivl om hvad dit smykke er værd? Kig forbi butikken, hvor vi ofte kan give en vurdering af dine smykker med det samme. Er det et smykke vi ikke kan vurdere med det samme, sender vi det til vores guldsmed.

Køb af gammelt guld og sølv
Ønsker du at sælge dine smykker? Vi køber gerne! Kom forbi butikken og få en pris.

Forvandle gamle smykke til nye
Er du træt af dine gamle smykker? Vi kan omsmelte dine smykker til nye. Kig forbi butikken og hør nærmere.

Huller i ørerne

Drømmer du om huller i ørerne? Få lavet huller i ørerne i vores butik på en tryg og sikker måde.

Hos Vibholm laver vi huller i ørerne fra 4 år og op. Det er dog individuelt for hver butik om der laves huller i ørerne på børn under 4 år. Du er altid velkommen til at ringe til vores butik og høre nærmere. Er du under 18 år, skal du have en fuldmagt med fra din værge, som skal godkende vilkårene for huller i ørerne.

Læs vores trin for trin guide til, hvordan det foregår, at få lavet huller i ørerne her.

Hul i næsen
Hos Vibholm i Holbæk kan du også få lavet hul i næsen. Læs mere om, hvordan piercing i næsen foregår her.

Gravering

Hos Vibholm har du mulighed for at få dine smykker graveret. Vi tilbyder flere forskellige slags graveringsmuligheder. Disse er bl.a. Maskinegravering, håndgravering, og ringgravering. Gravering er en af de bedste måder at personliggøre dit smykke på, uanset om det er til dig selv, eller om det skal bruges som en gave.


Når det kommer til gravering kan det være alt lige fra et smykke, en sparebøsse, en pokal, et dåbsrør eller noget helt femte - der er er mange muligheder! En gravering kan indeholde navne, beskeder, datoer eller endda i nogle tilfælde symboler. Det er helt op til dig, hvad der skal skrives, og hvilken ting du vil have graveret på.


Hvis du er interesseret i at vide mere kan du besøge din lokale Vibholm butik og blive klogere på, hvilke graverings muligheder der passer bedst til lige netop dig og dit produkt. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål.


Læs mere om gravering her

Din smykkebutik i Holbæk

Hos Vibholm Holbæk finder du stort udvalg af smykker og ure fra populære danske og internationale smykke brands. Vores butik er mere end blot et sted at købe smykker og ure; det er en destination, hvor kvalitet, håndværk og personlig service går hånd i hånd for at skabe uforglemmelige oplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Vibholms butik i Holbæk!

I vores butik finder du et nøje udvalgt sortiment af eksklusive ure, der spænder fra klassisk til moderne designs. Uanset om du er til traditionelle armbåndsure eller mere avantgarde smartwatches, har vi noget for enhver smag og til enhver pengepung. Vores passionerede team af ur-eksperter er altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte ur, der kan afspejle din personlige stil.

Vi har selvfølgelig også et bredt og eksklusivt udvalg af smykker. I Vibholms butik i Holbæk kan du udforske vores sortiment fra forskellige brands, der omfatter alt fra klassiske halskæder og armbånd til chunky ringe og øreringe. Hos os kan du med garanti finde det perfekte smykke, der komplimenterer din stil og sætter et personligt præg på dine outfits. Hos Vibholm er vi også eksperter i forlovelses- og vielsesringe, og vi vil med glæde guide og hjælpe dig med at finde de helt perfekte ringe, der kan symbolisere jeres troskab og kærlighed.

Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller finde den perfekte gave til en elsket, har Vibholms butik i Holbæk noget for dig. Vi lægger stor vægt på kundeservice, og vores dedikerede personale er her for at rådgive dig og hjælpe dig med at træffe de bedste valg.
Vi glæder os til, at du skal udforske vores butik og opdage de skatte, der venter på dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen i Vibholm i Holbæk og hjælpe dig med at finde det perfekte ur eller smykke, der passer til din unikke stil og personlighed.