Nov 17, 2021

Sådan bytter du din julegave

Sådan bytter du din julegave

 

 

Benyt én af de følgende muligheder, hvis du skal have byttet din julegave fra Vibholm guld og sølv:

1. Besøg din nærmeste Vibholm guld og sølv butik


Skal du have byttet din julegave, kan du besøge din nærmeste Vibholm guld og sølv (gælder også gaver købt i webshoppen). Her vil du få professionel hjælp og vejledning til at finde lige præcis det smykke eller ur, du leder efter. Du har helt indtil den 24. januar 2022 til at bytte eller få pengene retur, hvis du medbringer kvitteringen. Hvis varen er købt på tilbud, er det selvfølgelig tilbudsprisen som er gældende. Hvis gaven er købt online, kan den byttes helt indtil d. 4. april 2022.

Find din nærmeste Vibholm butik lige her

  
 

  

2. Byt gaven i en butik, der er med i Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice


Vibholm guld og sølv er medlem af Danske Guldsmede og Urmageres (DGU) landsdækkende bytteservice. Med DGU's landsdækkende bytteservice, kan du bytte din gave fra Vibholm guld og sølv i mere end 300 butikker i landet, til en anden vare. Er din gave købt i vores webshop kan den selvfølgelig også byttes i vores butikker eller i en hvilken som helst butik, som er med i Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice.

Alle gaver som er købt til julegave hos Vibholm guld og sølv har et 'Landsdækkende bytteservice' klistermærke på klæbet. Hvis varen er købt på tilbud, er det selvfølgelig tilbudsprisen som er gældende. Hvis du skal have pengene retur, skal du henvende dig i én af Vibholm guld og sølvs butikker og medbringe kvitteringen.

For at finde den nærmeste butik, der er medlem af DGU's landsdækkende bytteservice, skal du klikke her.

Har du fået en gave som ikke købt hos Vibholm guld og sølv, kan den byttes til en anden vare eller et tilgodebevis i en af vores 15 butikker, hvis der er et byttemærke fra Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice. Bemærk: Vi kan ikke udbetale pengene på en vare som ikke er købt hos os.

 

 
 

3. Send varen retur til webshoppen (gælder kun køb på webshop)


Skal en vare købt online i vores webshop byttes eller vil du have pengene tilbage, gør følgende:

1. Send den ubrugte vare retur pakket forsvarligt ind, til nedenstående adresse:

Vibholm guld og sølv
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, 1 tv.
8000 Aarhus C
Att: Webshop

 

Varen må IKKE sendes retur med DAO, benyt GLS eller PostNord

2. Vedlæg et brev eller en kopi af ordrebekræftelsen, med tydeligt ordrenummer, samt en kort beskrivelse over hvad du ønsker.