SoMe praktikanter

SoMe praktikanter

Brænder du for at skabe visuelt content til sociale medier og digitale platforme? Og ønsker du et spændende og lærerigt praktikforløb, hvor du kan anvende din teoretiske viden i praksis? Hos Vibholm søger vi 1-2 praktikanter, der skal indgå i vores Ecommerce team på vores hovedkontor i Risskov.


Forventet opstart januar 2023.


Hvem er du?

Som SoMe praktikant skal du have fingeren på pulsen og med på de nyeste trends inden for sociale medier. Du skal have flair for at skabe visuelt content, der både inspirerer og konverterer.


Du er studerende på en relevant videregående uddannelse, hvor du har fået teoretisk viden om blandt andet marketing, branding og content produktion. Derudover har du en naturlig interesse for smykker, accessories og mode og holder dig løbende opdateret på de nyeste trends.


Det er vigtigt, at du har en lyst og vilje til at blive udfordret og formår at omsætte dine idéer til praksis.


Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Content produktion til sociale medier og website (billeder, video, tekst)
  • Identifikation og håndtering af influencers i både Danmark og internationalt
  • Sparring med Ecommerce og Marketing teamet i forhold til udviklingen af kampagner
  • Opdatering og vedligeholdelse af content på website
  • Community management
  • Assistere på diverse kampagner
  • Evaluering og rapportering på SoMe og influencer indsatser


Hvad får du?

Som praktikant hos Vibholm kan du forvente stort ansvar fra starten af din praktikperiode. Du vil opleve en stejl læringskurve, hvor du bliver involveret i processerne i vores Ecommerce og Marketing team.


Vi tilbyder en spændende praktikplads med mulighed for mange forskellige opgaver inden for digital og SoMe marketing.


Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores Digital Marketing Manager, der har stor erfaring inden for SoMe og influencer marketing. Hun vil under praktikforløbet fungere som din mentor.


Hvem er vi?

Vibholm blev i 2007 stiftet af Tenna Vibholm, med et ønske om at skabe en anderledes guldsmed, med fokus på de modepræget smykkebrands. Tenna havde tidligt en passion for smykker, og efterfølgende et ønske om at skabe en moderne smykkekæde med et bredt sortiment af både klassiske og trendy smykker til hele familien.


I dag er Vibholm Guld & Sølv Danmarks største smykkekæde med 23 butikker og online shop i både Danmark, Sverige og Tyskland.


Du vil blive en del af vores Ecommerce og Marketing team, der består af otte dedikerede medarbejdere. Vi har et uformelt arbejdsmiljø præget af stort drive og motivation.


Praktisk:

Praktikforløbet er ulønnet, og omfanget er typisk 4-6 måneder. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Du får selvfølgelig mulighed for at prioritere din praktikopgave og eksamen. Arbejdsstedet er Sindalsvej 34 i Risskov. Praktikforløbet er ulønnet.


Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Digital Marketing Manager mai Steenkjær på mai@vibholm.dk eller 53 37 24 29.


Ansøgning

Hvis du ser dig selv som et match, så send din ansøgning til mai@vibholm.dk. Vi vil løbende afholde samtaler.