Ecommerce praktikant

Ecommerce praktikant

Brænder du for ecommerce, online marketing og digitale platforme? Og ønsker du et spændende og lærerigt praktikforløb, hvor du kan anvende din teoretiske viden i praksis? Hos Vibholm søger vi en Ecommerce praktikant, der skal indgå i vores Ecommerce team på vores hovedkontor i Risskov.


Forventet opstart januar 2024.


Hvem er du?

Som Ecommerce praktikant skal du have interesse for digital marketing og webshopoptimering. Du skal have flair for digitale løsninger, der skaber trafik som efterfølgende kan konverteres til salg.


Du er studerende på en relevant videregående uddannelse, hvor du har fået teoretisk viden om blandt andet digital marketing, ecommerce og content produktion. Derudover har du en naturlig interesse for smykker, accessories og mode og holder dig løbende opdateret på de nyeste trends.


Det er vigtigt, at du har en lyst og vilje til at blive udfordret og formår at omsætte dine idéer til praksis.


Dine arbejdsopgaver kan blandt andet omfatte:

  • Content produktion til website – blogindlæg, guides, anmeldelser, etc.
  • Bygge landing pages til brands, kategorier, produkter og kampagner
  • SEO - tekstproduktion
  • Email marketing og marketing automation
  • Analysere og afrapportere på data
  • Sparring med Ecommerce og Marketing teamet i forhold til udviklingen af kampagner


Hvad får du?

Som praktikant hos Vibholm kan du forvente stort ansvar fra starten af din praktikperiode. Du vil opleve en stejl læringskurve, hvor du bliver involveret i processerne i vores Ecommerce og Marketing team.


Vi tilbyder en spændende praktikplads med mulighed for mange forskellige opgaver inden for digital marketing og ecommerce.


Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores Digital Director, der vil under praktikforløbet fungere som din mentor.


Hvem er vi?

Vibholm blev i 2007 stiftet af Tenna Vibholm, med et ønske om at skabe en anderledes guldsmed, med fokus på de modepræget smykkebrands. Tenna havde tidligt en passion for smykker, og efterfølgende et ønske om at skabe en moderne smykkekæde med et bredt sortiment af både klassiske og trendy smykker til hele familien.


I dag er Vibholm Guld & Sølv Danmarks største smykkekæde med 23 butikker og online shop i både Danmark, Sverige og Tyskland.


Du vil blive en del af vores Ecommerce og Marketing team, der består af otte dedikerede medarbejdere. Vi har et uformelt arbejdsmiljø præget af stort drive og motivation.


Praktisk:

Praktikforløbet er ulønnet, og omfanget er typisk 4-6 måneder. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Du får selvfølgelig mulighed for at prioritere din praktikopgave og eksamen. Arbejdsstedet er Sindalsvej 34 i Risskov. Praktikforløbet er ulønnet.


Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Digital Director Anders Talbo Dahl på anders@vibholm.dk eller 25 94 26 91.


Ansøgning

Hvis du ser dig selv som et match, så send din ansøgning til anders@vibholm.dk. Vi vil løbende afholde samtaler.